reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

ba!!!! :tak: ktoz to wie tak dobrze jak my :-D
Mojego olbrzyma na szczescie do noszenia nie przyzwyczajalam ale czasem go trzeba podzwignac i wtedy od razu moj kregoslup to czuje... :baffled:

reklama
Dziewczyny a jak ze stopami? Jaki rozmiar butów noszą Wasze maluchy?
Kurcze my Kacprowi będziemy teraz kupować 4 parę butów!!! Ze dwa miesiące temu miał półbuty rozm19, jak zrobiło się ciepło to kupiłam mu sandałki rozmiar za duże (21) z nadzieją że na lato starczą. I już są akurat! No i muszę dziecku kupić kolejne półbuty.

Oj to macie co nosić, u nas 10,5 kg (z pielucha i ubraniem dobije pewnie do 11) wezmę na ręce żeby umyć buzię i rączki i wysiadam. ale fajnie było jak wazył 6 kg :-)
U nas sandałki rozmiar 20, ale mam nadzieje, ze starczą do końca lata.

Byliśmy dzisiaj u lekarza na szczepieniu i przy okazji się powarzylismy i pomierzylismy. Waga 10500, wzrost 75,5, główka 48.
Nie znalazłam wątku o szczepieniach, wiec pisze tu. Udało sie zaszczepić Priorixem (pani miała ostatnie 3 ampułki) synuś zniósł bardzo dzielnie, tata go tak zabawił, że nawet nie krzyknął. Teraz czekamy na mam nadzieje brak objawów.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry