reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Witajcie :-)
Nasz maluszek waży 5050g takze przez ok 2 tyg przybral 880g i jest tylko na cycu i herbatce :-)

Pozdrawiamy :-)

reklama
Kacper z kolei wazył ponad tydzien temu 5400g. i tylko na cycu. a jak oglądam jego zdjęcia z maja to pomimo, ze duzy sie urodzil to na nich jest jakis malutki:-D.
ale gosiu ponad kilo do przodu w tak krotkim czasie to nie lada wyczyn. gratulujemy sprawnych cycow:-D i bardzo wytrawnego ssaczka:tak:

mysz ja gdzies wyczytałam, ze warto wazyc dzieci co 10-14 dni. za kilka dni idę znów, bo jednak wole sie upewnic, ze przybiera na wadze bez problemow.

Ważyliśmy się dzisiaj i Piotrek osiągnął już 4900 g. Od 19.06. przybył 120 g. :szok: Jak tak dalej pójdzie to pędę miała niedługo 10-cio kilowe niemowle :-D

u nas waga kompletnie zwichrowana przez te gipsy.Raz 4300, raz 4600, potem znów 4500, i w dodatku co rusz inna waga - już nikt nie wie, czy on przybiera czy nie :-D

ale jeśli nawet, to rośnie raczej wzdłuż niż wszerz, bo fałdek to u niego raczej mało.

moj to i rosnie w zdłóż i wszerz.. jak byłam znim na wazeniu 6 czerwca to warzył 3540 a bylismy wczoraj to ważył 4010
za dwa tyg idziemy na szczepienie lekarka spodziewa sie ze przybedzie mu jeszcze bardziej...

Byliśmy dzis na szczepieniu oj płaczu było co nie miara. Ale jaka waga!!!!!!!!!!!!! 5600. Ostatnie ważenie było trzy tygodnie temu i wtedy było 4740 więc przybrał ponad 800 g. I jedziemy tylko na cycu. Jesteśmy z siebie tacy dumni:-):-):-)

My tez dzisiaj na szczepieniu bylismy i maly wazy 4500 i przybral od urodzenia tylko kilogram, wydaje mi sie ze to za malo ale lekarka nic nie mowila, urosl 4 cm

reklama
A ja mam grubasa! Przez miesiąc przytył 1600g. Pani doktor powiedziała że niedługo na dietę będzie musiał przejść:-D teraz idziemy w piątek i zobaczymy ile waży po 1,5 miesiącu:-)

Do góry