reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

reklama
gosia nie wyszukuj sobie zmartwien, 270 gram na 2 tygodnie to jest bardzo ładny przyrost. Zwróc uwage ze dzidziusie sa coraz bardziej aktywne, nie leza juz tylko ale machaja nozkami raczkami :)

Jakbym mojego męża słyszała :-D Wiem, że macie rację ale przeżyłam lekki szok ;-)

u nas mix- cyc plus butla plus herbatki
cycek i butla ( pół na pół)
herbatki ok. 120-150 ml dziennie ( jak są upały)

dzieci tak jak my to indywidualne jednostki i od małego przemiana materii się kształtuje, ja np, jak byłam mała byłam taka gruba, że do mojej mamy ludzie mówili: boże, jakie grube dziecko, a niektórzy mieli odwagę pow. że i brzydula gruba jestem:no:
a teraz co? szkapa chuda ( dzięki bogu po ciąży zostało mi chociaż 8kg:-)

Witajcie dziewczyny!

Moja córcia jest juz po szczepieniu i uaktualniam dane

popciaa Patrycja 4.06.2007
waga urodzeniowa 4050 gram
długość 57 cm

waga po 1,5 miesiąca
4700 gram
długość 59 cm

To jeszce raz ja.Obawiam sie moja córcia za mało przybiera na wadze przez 1,5 miesiaca tylko 650 gram.Lekarz mówi,że wszystko wporządku,ale ja zaczynam się martwić.
Prosze o pomoc.
Pozdrowionka

To jeszce raz ja.Obawiam sie moja córcia za mało przybiera na wadze przez 1,5 miesiaca tylko 650 gram.Lekarz mówi,że wszystko wporządku,ale ja zaczynam się martwić.
Prosze o pomoc.
Pozdrowionka
Popcia, a w szpitalu nic nie ubyła? Bo mój synek ważył 250g mniej jak wychodził ze szpitala. I nie przejmuj się, mój synek też przez pierwsze 4 tyg. przytył tylko 200g, a teraz już ładnie ok 1kg na miesiąc, a twoja córcia miała wysoką wagę urodzeniową. A skoro lekarz mówi, że jest ok, to nie masz powodów do zmartwień.

reklama
Do góry