reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

dżizys!!! normalnie szok:szok:
masz go szerlock siłę nosić? przecież to kręgosłup może wysiąść
w ogóle - Wasze dzieci jakieś takie duże są i szybko rosną

reklama
samego na rękach jeszcze daje radę, ale najgorzej jest w foteliku - wtedy mnie rzuca na boki, bo fotel swoje wazy i kacper, a jedna ręką cięzko dzwigać taki ciężar. wozek nosze na dwie częsci bo tez cięzko razem z go zniesc.
tak ogolnie to myślałam, ze wiecej przybrał. obstawiałabym raczej 7500. i troche sie zmartwilam, ale wyliczyłam i wyszlo, ze wszystko z przbieraniem ok.

Kurcze może te Kacperki tak mają. Mój też jest wielkim klocem. Ostatnio nie ważony, ale czuję jak przybiera. Byłam wczoraj u koleżanki, co ma córcię miesiąc starszą od mojego synka i mała ważyła jak pchełka choć podobno ponad 6kg. Aż się chciało ją nosić:-) a kumpela jak się zdziwiła jak wzieła mego smyka na ręce..:tak::-D myślę, że dobrze ponad 7kg już waży

szerlock moja Maja chyba goni w wadze Twojego Kacperka dziś ją ważyłam 6600 :szok:a ma 2 miesiace 1 tydzien i 6 dni :) jeszcze trochę a nie bede miała siły jej dźwigać

boshe... moja mala 23.07 na szczepiecniu po zwazeniu nago wykazala tylko 5650g :szok:tylko,bo choc ma 3 miesiace,to rzeczywiscie do kacperkow jej daleko,a oni sa mlodsi :szok:

betka - ciesz sie ze Twoja Corcia taka filigranowa jest - mniej do dzwigania masz i pozniej niz nam wysiadzie ci kregoslup... ;-)
Jasio jak mial te 7 tygodni (bez dwoch dni) to wazyl ponad 5kg, no to teraz jak ma prawie 9 tygodni to pewnie juz pod 6 podchodzi spokojnie... :szok:

reklama
Uaktualniam dane Jasia :-)

7 tygodni - 5,025kg - glowka 41cm, klata 36cm

10 tygodni - 5,780kg - glowka 42cm, klata 38,5cm

Lekarka stwierdzila dzis ze zdecydowanie nie wyglada na dwumiesieczne dziecko.... :eek:

Do góry