reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Byliśmy na bilansie - był dokładnie mierzony i ważony, bo pielęgniarki dziwiły się że ma dopiero 2 latka :-D Waga 15,200 a wzrost 102 cm :-)

Moja Gabi to malunia jest w porównaniu z Waszymi bejbolami:-(

Myślałam, że ruszyła z wagą a tu ciągle ok.10 kg. A wzrost to ok 85 cm a ma prawie 2 latka. Mała i drobna jest i gdziekolwiek idę to wszyscy mówią -ojej jaka ona malutka. Już mnie to wkurza powoli bo jaka ma być:-( ja też jestem drobna 158 cm i ok.50 kg wagi. Dla mnie jest idealna :tak:

Marcel 21 m-cy waga 13,400 i 89,5 cm wzrostu.

Każdy mówi ze On ma ołów w tyłku bo ciężki jest. Chłopak jest ubity po prostu i wydaje się cieższy niz waga pokazuje.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry