reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Etka to musisz miec bicepsy:szok::szok::szok:
A tak wogole to Bartus bije wszelkie rekordy i jest pierwszy w peletonie wrzesniowym.Pieknie sie rozwija.Gratulacje dla dumnej mamy:-)

Na dzień dzisiejszy mój Bartek pokonał Was wszystkich :szok:
Waga:9800
Ob.głowy:46
Ob.klatki:48
Długi to nie wiem,jutro go przystawie do miarki:szok:
Pięknie Q pięknie:szok:

No tak,bo obie byłyśmy dziś na 3 szczepieniu na wzw. Myślałam,że Matys przekroczył 8,ale nie 7620g. Ale i tak jest ciężki,nie wiem co będzie przy tej 10:-)

Etka to musisz miec bicepsy:szok::szok::szok:
A tak wogole to Bartus bije wszelkie rekordy i jest pierwszy w peletonie wrzesniowym.Pieknie sie rozwija.Gratulacje dla dumnej mamy:-)

Bicepsy mi nie urosły ale piersi tak;-):-)
I od jego noszenia na rękach to mnie tylko wieczorem w krzyżu boli:sorry2: Ale jestem do tego przyzwyczajona...bo moja Olka też miała apetyt....i w jego wieku ważyła około 8500kg,tyle że była mniejsza:happy2:

Etka a od Noszenia dzidziusiów nie masz bóli w mostku??? Bo mnie od czasu do czasu zadzga w mostku koło serduszka :( a krzyż to boli mnie okropnie, ale racje powiadasz przyzwyczajenie robi swoje.

W poniedziałek byliśmy u lekarza. Waży 9 i pół kilo :-) ile mierzy ..... może tak nosi ubranka na 80-86cm :-D

reklama
Dziś byliśmy na szczepieniu. Adaś waży 8800gr, główka 44cm, klata 46cm. przez 7 tygodni przytył 400gr. Cieszę się bardzo, że przestał już tak szybko tyc, bo byłby ogromniasty grubasek. Choc i tak jest pulpecikiem.:wściekła/y:

Do góry