reklama
marys16
Fanka BB :)
Ślicznie wasze dzieciaczki rosną.
Trochę mi szkoda ze do chwili porodu już nie będę widziała mego maluszka na USG, No cóż, jak wielkiego będę miała synka zostanie dla mnie zagadką aż do porodu.
Trochę mi szkoda ze do chwili porodu już nie będę widziała mego maluszka na USG, No cóż, jak wielkiego będę miała synka zostanie dla mnie zagadką aż do porodu.
A miał być średniaczek :-) a tu się zapowiada solidny facet :-)Mój synek na wczorajszym USG (35tc+6d) ważył 2900-3000g.
Albo rośnie w baaardzo szybkim tempie albo w szpitalu i w gabinecie mają trochę inaczej skalibrowane USG.
Ma_Dunia
Fanka BB :)
No i to lekko mnie przeraża, bo mam zamiar rodzić SN.A miał być średniaczek :-) a tu się zapowiada solidny facet :-)
Witajcie
Kurcze jak Was czytam to się normalnie zaczełam bać. Lekarz mówił ,że byczek ale w normie mój synek dokładnie 32 i 6 dzień ważył 2500.
cześć Dziewczyny :-)
mój mały mężczyzna ma 34 tygodnie i waży dopiero 2100 strongmanem to on raczej nie zostanie ale ma jeszcze kilka tygodni żeby przytyć ;-)
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
nie ma co panikowac...nasze bobasy maja swoje wlasne tempo rozwoju...moja wazyla 2200 g w 31 tyg i 5 dni
Żabka, to ja mam podobnie - młody w 34 z niewielkim haczkiem ważył 2090 plus wielkość brzuszka wskazująca na 32 tydz. Czyli straszna kruszyna, a przynajmniej tak mi sie zdaje. Na ale i ja i mój J. ani specjalnie wysocy nie jesteśmy, a całe zycie moglibysmy w wadze piórkowej startować.
Oczywiscie rozsądek rozsądkiem, ale wkreciłam sobie od razu, że z dzieckiem jest coś nie tak, bo jest takie maleńkie. Ech, już sie nie mogę doczekać, jak będzie po tej stronie...
Oczywiscie rozsądek rozsądkiem, ale wkreciłam sobie od razu, że z dzieckiem jest coś nie tak, bo jest takie maleńkie. Ech, już sie nie mogę doczekać, jak będzie po tej stronie...
martusiiia
Aktywna w BB
a mój maluch w 33 i 3 dni ważył 2111
reklama