reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

reklama
Mój książę dziś czyli 31tc1d warzył 1940g. Wychodzi ze jest taki średniaczek porównująć z waszymi bobaskami. Ale tu lekarka stwierdziła ze jest duży jak na wszelkie ich normy i ze my Polacy robimy duże dzieci :-)

Mój synek podczas wczorajszej wizyty (33+6) ważył około 2000g i mierzył 43cm. :-)
Dobrze się rozwija i rośnie i na szczęście dla mnie nie będzie koloskiem. ;-)

moja Zuzia po wczorajszej wizycie dokładnie skończone 33 tygodnie według OM wazy 2700 (duża dziewczynka) ale według USG cały czas wychodzi 10 dni starsza:rofl2: mam nadzieje ze to USG daje +-10% i nie będzie aż taka duża, bo wczoraj lekarz mi powiedział że jak zrobi USG po 20 marca i będzie powyżej 4kg to będę miała cesarkę:-(

reklama
Do góry