reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

reklama
Boże Agbar ale prześliczna kołyska... dokładnie takie wiklinowe mnie się podobają, ale mamy brak miejsca.. :(

Owszem..przesliczna NIE kolyska;-):-)To siem nie buja panie havranek:-);-)
Potrzebowalam cusia zeby sie przemieszczal po chalupie i takiego wypatrzylam,nowy z kompletem poscieli w cenie ktora nie zwala z nog:-)

Śliczne kąciki... ;-)
Agbar - koszyk super, pamiętaj, że resztę fotke z pokoiku też masz tu wkleić ;-)
Tak jest szefowo;-)

Agbar, piękny koszyk! Ja jutro jadę po swój. Mam nadzieję, że tym razem się uda.

Oby:-)

Owszem..przesliczna NIE kolyska;-):-)To siem nie buja panie havranek:-);-)
Potrzebowalam cusia zeby sie przemieszczal po chalupie i takiego wypatrzylam,nowy z kompletem poscieli w cenie ktora nie zwala z nog:-)
Oby:-)
Buja czy nie, prześliczne:-):-D i takie wiklinowe- cud miód:tak:

Przepiękne kąciki!!! Wszystko śliczne i słodkie, zazdroszczę bo ja dalej czekam na panów, żeby przyszli i zmontowali mebelki...

Dziewczyny szacuneczek:-) rewelacyjnie po robiłyście kaciki
haha moj wczoraj sam sie rwał do rozkładania łóżeczka ale w pewnym momencie spytal: "a gdzie my je postawimy?" jak go uswiadomilam ze trzeba troszke poprzestawiac mebelki to wymiekl...:-p:sorry:
Mysle ze robimy to pod koniec nastepnego tygodnia jak juz przyjedzie wózek

Wiecie co ja zachodzę w głowę o co chodzi z tymi gwiazdkami, hmmm

mnie się ten pomysł podoba...

my mamy w sypialni, tam gdzie mały będzie, właśnie taką tapetę na jednej ścianie, od dołu na 3/4 wysokości niebieską w gwiazdki, które właśnie trochę po zgaszeniu światła świecą... nad tą tapetą żółty szeroki pasek wykończeniowy z tej samej serii, 1/4 wysokości ta sama tapeta ale wersja żółta w gwiazdki. Pozostałe ściany są na żółto pomalowane, a do góry na wszystkich ścianach jest taki pasek wykończeniowy z tej serii co tapeta, szeroki niebieski w te świecące żółte gwiazdki i wg mnie to bardzo gustownie i ładnie wygląda. Łóżeczko będzie stało przy tej ścianie z tapetą.

To się pochwaliłam :) i nie śmiać mnie się tu więcej z gwiazdek ;) hi hi

A tu mój koszyk:-)
DSCN0013.jpg

reklama
Do góry