reklama
don_pedro
Fan(ka)
Boże Agbar ale prześliczna kołyska... dokładnie takie wiklinowe mnie się podobają, ale mamy brak miejsca..
Owszem..przesliczna NIE kolyska;-):-)To siem nie buja panie havranek:-);-)
Potrzebowalam cusia zeby sie przemieszczal po chalupie i takiego wypatrzylam,nowy z kompletem poscieli w cenie ktora nie zwala z nog:-)
Tak jest szefowo;-)Śliczne kąciki... ;-)
Agbar - koszyk super, pamiętaj, że resztę fotke z pokoiku też masz tu wkleić ;-)
Agbar, piękny koszyk! Ja jutro jadę po swój. Mam nadzieję, że tym razem się uda.
Oby:-)
Klara M
Fanka BB :)
Buja czy nie, prześliczne:-) i takie wiklinowe- cud miódOwszem..przesliczna NIE kolyska;-):-)To siem nie buja panie havranek:-);-)
Potrzebowalam cusia zeby sie przemieszczal po chalupie i takiego wypatrzylam,nowy z kompletem poscieli w cenie ktora nie zwala z nog:-)
Oby:-)
macy
i orzeszki!:-);-) Ja też się napatrzeć nie mogę.Buja czy nie, prześliczne:-) i takie wiklinowe- cud miód
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Dziewczyny szacuneczek:-) rewelacyjnie po robiłyście kaciki
haha moj wczoraj sam sie rwał do rozkładania łóżeczka ale w pewnym momencie spytal: "a gdzie my je postawimy?" jak go uswiadomilam ze trzeba troszke poprzestawiac mebelki to wymiekl...
Mysle ze robimy to pod koniec nastepnego tygodnia jak juz przyjedzie wózek
haha moj wczoraj sam sie rwał do rozkładania łóżeczka ale w pewnym momencie spytal: "a gdzie my je postawimy?" jak go uswiadomilam ze trzeba troszke poprzestawiac mebelki to wymiekl...
Mysle ze robimy to pod koniec nastepnego tygodnia jak juz przyjedzie wózek
Klara M
Wiecie co ja zachodzę w głowę o co chodzi z tymi gwiazdkami, hmmm
mnie się ten pomysł podoba...
my mamy w sypialni, tam gdzie mały będzie, właśnie taką tapetę na jednej ścianie, od dołu na 3/4 wysokości niebieską w gwiazdki, które właśnie trochę po zgaszeniu światła świecą... nad tą tapetą żółty szeroki pasek wykończeniowy z tej samej serii, 1/4 wysokości ta sama tapeta ale wersja żółta w gwiazdki. Pozostałe ściany są na żółto pomalowane, a do góry na wszystkich ścianach jest taki pasek wykończeniowy z tej serii co tapeta, szeroki niebieski w te świecące żółte gwiazdki i wg mnie to bardzo gustownie i ładnie wygląda. Łóżeczko będzie stało przy tej ścianie z tapetą.
To się pochwaliłam i nie śmiać mnie się tu więcej z gwiazdek hi hi
mnie się ten pomysł podoba...
my mamy w sypialni, tam gdzie mały będzie, właśnie taką tapetę na jednej ścianie, od dołu na 3/4 wysokości niebieską w gwiazdki, które właśnie trochę po zgaszeniu światła świecą... nad tą tapetą żółty szeroki pasek wykończeniowy z tej samej serii, 1/4 wysokości ta sama tapeta ale wersja żółta w gwiazdki. Pozostałe ściany są na żółto pomalowane, a do góry na wszystkich ścianach jest taki pasek wykończeniowy z tej serii co tapeta, szeroki niebieski w te świecące żółte gwiazdki i wg mnie to bardzo gustownie i ładnie wygląda. Łóżeczko będzie stało przy tej ścianie z tapetą.
To się pochwaliłam i nie śmiać mnie się tu więcej z gwiazdek hi hi
reklama
Kaja_10
Słodki ;-) cieszę się, że udało się kupić ;-)A tu mój koszyk:-)
Zobacz załącznik 185446
Podziel się: