reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

Hej, dawno tu nie zaglądałam i jestem pod wrażeniem tego co przegapiłam...
agbar, astrid, pumpkin, dorcia, kaja - SUPER macie kąciki i gadżety do malusińskich...
A te naklejki Kaja super wyglądają, czadowy efekt!!!
W ogóle u wszystkich jest tak prześlicznie, nie dziwię się zatem że maluszki w tak miłych brzuszkach zamieszkały :)

reklama
Ivi śliczny kącik ~! naprawde ! wszystko w kupie pod ręką !
ja narazie mam wszystko porozwalane po różnych pokojach - potęm będe pewnie w panice wszystkiego szukałą gdzie co ja upchałąm :-D

reklama
Ja nigdy wcześniej nie uzywałam naklejek i powiem szczerze, że też się trochę boję. Mam na ścianach w innych pokojach wzory z szablonów. Naklejka jak się znudzi to i tak trzeba chyba całą ścianę malować - no w sumie jak szblon to też. :-)
Tych naklejek w komplecie jest 150 wiec ja pewnie wszystkich nie użyję, jakos minimalistycznie wole ale jakiś lańcuszek serduszek czy ptaszka jakiegoś :-D z napisem tup tup... :-D
Podkład musze mieć zdecydowanie jasny myslę. Mam jeszcze kilka dni, malowanie na początku grudnia.

Czekam na wasze fotki ;-)

A ja jestem zwolenniczką naklejek co prawda nie wiem jak ściana wygląda po ich zdjęciu bo dopiero co je przykleiłam, ale jestem oczarowana efektem. w Pokoju mam świetną kwitnącą wiśnię, a w sypialni esy floresy, a wszystko z neta z www.dekoracyjnie.pl zobaczcie dziewczyny i oceńcie, ale ja się zakochałam w tych wzorach. :happy2:

Do góry