reklama
aga23
Fanka BB :)
Roxeen jest dokładnie jak piszesz. A ten odpinany bok to służy mi teraz jako skrytka na pampersy A jesli chodzi o materac to tez mamy
Kaja_10
A to moj dzisiejszy zakup - narazie u poprzedniej właścicielki. Świadomie szukałam kołyski z pościelą aby mieć na zmianę. Teraz jednak cos mi się widzi, że podoba mi sie bardziej niż nowa kupiona od MAMO-TATO i zapewne będzie gatunkowo lepsza.
Chciałabym aby tak jak u wielu z was stała już u mnie ta kołyska, jeszcze ciut.... mam nadzieję, ze w połowie grudnia pokoik będzie gotowy. Jeszcze nie wybrałam farb
macy - śliczny kącik ;-)
Chciałabym aby tak jak u wielu z was stała już u mnie ta kołyska, jeszcze ciut.... mam nadzieję, ze w połowie grudnia pokoik będzie gotowy. Jeszcze nie wybrałam farb
macy - śliczny kącik ;-)
kruszynka0988
Wdrożona(y)
macy
Macy i na jaki materacyk sie wreszcie zdecydowalas? Bo łóżeczko śliczniusie jak wszystkich zresztą
Wszystko kupiliśmy w Ikei. Materac mamy ten.
IKEA | Children´s beds | Cot mattresses | VYSSA SKÖNT | Mattress
Wydawał się najbardziej sensowny. Był jeszcze piankowo-sprężynowy, ale na moją wyobraźnię jakoś nie podziałał
reklama
Kaja_10
Dziewczyny dzięki za miłe słowa.
Gosia, karuzelka słodka, łożeczko białe również... ja bardzo się zastanawiałam nad tym czy właśnie nie białe bo mi się bardzo podoba.
Ozdoby na ścianie to rzecz gustu, może też tego co masz dalej dookoła. Generalnie dla mnie im mniej tym lepiej - jakoś lubię na spokojnie - choć sama zakupiłam... 150 naklejek są w pierwszym poście tego wątku. Jestem jednak pewna, że wszystkich nie wykorzystam mogę jakiegoś kwiatka podrzucić :-):-)
Gosia, karuzelka słodka, łożeczko białe również... ja bardzo się zastanawiałam nad tym czy właśnie nie białe bo mi się bardzo podoba.
Ozdoby na ścianie to rzecz gustu, może też tego co masz dalej dookoła. Generalnie dla mnie im mniej tym lepiej - jakoś lubię na spokojnie - choć sama zakupiłam... 150 naklejek są w pierwszym poście tego wątku. Jestem jednak pewna, że wszystkich nie wykorzystam mogę jakiegoś kwiatka podrzucić :-):-)
Podziel się: