reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

Kaja u mnie córa ma białe łóżko wiec chciałam białe łózeczko bo jakoś mi drewno lub inny kolor nie pasował a jej łóżko stoi obok tego

myślałam też żeby nic nie dawać nad łóżeczkiem a dać córce ozdoby nad jej łóżkiem na ścianach nic jeszcze nie mam :no: albo coś wyżej jakieś obrazy ładne zobaczymy jak kasiora będzie ;-)

reklama
To i ja się pochwale swoim skromnym kącikiem dla Amelki :)
Już gotowy na nia czeka..tylko wsumie karuzeli jeszcze jakiejść brak :)

Załączniki

• IMG_0051.jpg
    IMG_0051.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 168
  • IMG_0053.jpg
    IMG_0053.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 147
To i ja się pochwale swoim skromnym kącikiem dla Amelki :)
Już gotowy na nia czeka..tylko wsumie karuzeli jeszcze jakiejść brak :)

Jaki skromny? Świetny. Jak się udało Tobie ten ochroniacz zamontować? Widzę, że też szczyty łóżeczka są pełne - jak u mnie. A u mnie to się za nic trzymać nie chciało.:wściekła/y:

nooo z ochraniaczem był mały zonk ale naszczęście udało mi sie przecisnąć tasiemke przez taką szparke i zawiązać bo tez zwątpiłam jak to zrobić

ale jakby co to wbij od zewnatrz pinezke albo mały gwoździk i tam przywiąż wstąrzeczke - tak miała moja siorka bo tez miała pełne szczyty :happy:

Tysiolek, śliczny ten Amelkowy kącik :)

a my jeszcze nie zamontowane ale mamy łóżeczko takie co by nam do mebli pasowało..a więc nie za ciemne, nie za jasne, nie takie typowe drewniane jeśli chodzi o kolor tylko ......hmm jakby go tu nazwać....nasze meble to miały nazwę jabłoń locarno jasna...

a pościel, nie mam foty, ale taka zółto -kremowa z misiami i akcentami niebieskimi , ale wkleję Wam linka za to do tej pościeli co na zmianę kupimy :) -zwie się miś na chmurce w błękicie
http://www.mamo-tato.fr.pl/chmurka/3cz_chmurka_bl.jpg

Tysiolek (moja imienniczko) kącik boski!!!!

Ja na takie widoki popatrzę pewnie dopiero po świętach albo jak wrócę z porodówki. Nie ma sensu żebym wcześniej rozstawiała. Mąż to zrobi a moja mama w razie co pomoże, bo chyba na to liczy a ja nie będę odbierała jej tej przyjemności.

A my zakupilismy takiego cusia;-)Malo nie umarlam ze smiechu jak pan i wladca baldachim zakladal i ciagle ,jakby nie wiem kombinowal,zakladal na odwrot;-):-DAle w koncu mu sie udalo:-)

Załączniki

• IMG_2537.jpg
    IMG_2537.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 165
Ostatnia edycja:
Oj jakie cudeńka aż napatrzeć się nie można śliczne kąciki dla maluszków macie:-)niedługo i ja dla mojego synka przygotuje co też wkleje fotki:tak:

Boże Agbar ale prześliczna kołyska... dokładnie takie wiklinowe mnie się podobają, ale mamy brak miejsca.. :(

reklama
Śliczne kąciki... ;-)
Agbar - koszyk super, pamiętaj, że resztę fotke z pokoiku też masz tu wkleić ;-)

Do góry