reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

reklama
Roxeen no to fajnie, że gwiazdki super!

macy super koszyk, jestem zboczona na punkcie koszy i koszyków! :) tylko u mnie miejsca brak!

Słodki ;-) cieszę się, że udało się kupić ;-)
Dziemkujem;-):-) Cieszę się jak dziecko - jak z wszystkiego, co mam dla małej.
macy koszyk rewelacyjny !!!!
Gdzieś Ty go kupiła ?????, bo ja takich nie widziałam a tez by mi sie przydał :)
Tutaj takie koszyki są popularne. A ten kupiłam na ebayu. Za jedyne 99 pensów - czyli niecałe 5 złotych.:-):-):-) Czyste szaleństwo, no nie?
macy super koszyk, jestem zboczona na punkcie koszy i koszyków! :) tylko u mnie miejsca brak!
Ja zachorowałam na koszyk i w sumie właśnie dlatego, że nie ma miejsca kupiłam go. Łóżeczko stoi w pokoju syna i nie wiem, czy mam je przenosić do naszego czy nie. W każdym razie muszę mieć zapasowe miejsce do spania, przynajmniej na początek, bo mój syn o różnych porach dnia bywa w różnych miejscach mieszkania, a hałasować potrafi - choćby udając autobus miejski, który przecież zamykając drzwi, wydaje dźwięk...

Ostatnia edycja:
macy zabiłaś mnie tą ceną..... poważnie!!!! niewiarygodne... za tyle to chyba bym znalazła miejsce...chociaż na razie jeszcze nie wiem gdzie..hihi

Dziemkujem;-):-) Cieszę się jak dziecko - jak z wszystkiego, co mam dla małej.

Tutaj takie koszyki są popularne. A ten kupiłam na ebayu. Za jedyne 99 pensów - czyli niecałe 5 złotych.:-):-):-) Czyste szaleństwo, no nie?

Ja zachorowałam na koszyk i w sumie właśnie dlatego, że nie ma miejsca kupiłam go. Łóżeczko stoi w pokoju syna i nie wiem, czy mam je przenosić do naszego czy nie. W każdym razie muszę mieć zapasowe miejsce do spania, przynajmniej na początek, bo mój syn o różnych porach dnia bywa w różnych miejscach mieszkania, a hałasować potrafi - choćby udając autobus miejski, który przecież zamykając drzwi, wydaje dźwięk...

ja Cię proszę Ty mnie macy nie załamuj ! za 5 złotych ! to my tu nawet łapek niedrapek nie dostaniemy hihih :shocked2:
hmmmm może wykorzystam ebaya i cosik znajde może trafie tez na takie cudeńko ! wiadomo - koszt wysyłki będzie większy ale czego się nie robi dla takiego ślicznego koszyczka :)
Na wielkanoc na święconke jak znalazł będzie :laugh2::laugh2::laugh2:

macy zabiłaś mnie tą ceną..... poważnie!!!! niewiarygodne... za tyle to chyba bym znalazła miejsce...chociaż na razie jeszcze nie wiem gdzie..hihi

Sama nie mogłam w to uwierzyć. Tydzień temu licytowałam koszyk, ale cena była trochę wyższa - nie powalająca, bo doszło do 13 funtów. Tylko w ostatniej sekundzie ktoś przebił moją ofertę i nie miałam szans manewru. Byłam wściekła jak osa. A dwa dni temu zauważyłam, że jest sobie taki koszyk i nikt się o niego nie tłucze. I za 99 pensów został mi sprzedany. Jadąc dzisiaj po niego, zastanawiałam się, czy to przypadkiem nie podpucha. Swoją drogą więcej mnie podróż kosztowała niż ten kosz. :-):-p

Na wielkanoc na święconke jak znalazł będzie :laugh2::laugh2::laugh2:
Ciekawe tylko skąd Ty tyle jaj weźmiesz, żeby ten koszyk wypełnić.:eek:

Macy świetny :tak:

na allegro jak szukałam kosza to te gdzieś stały około 80-100zł i wzwyż używane oczywiście..... koleżanka mi potem pisała ze u niej po 20zł w komisie był poszła na drugi dzień i już nie było :sorry:

ale 5zł to nieźle dobrze że drzwi otwarli :-D

Tak sie zastanawiam czy pstryknąć fotki tego co ja już mam i się troche pochwalić hihihi ... :cool2:
Dawaj fotki:-)
Macy świetny :tak:
na allegro jak szukałam kosza to te gdzieś stały około 80-100zł i wzwyż używane oczywiście..... koleżanka mi potem pisała ze u niej po 20zł w komisie był poszła na drugi dzień i już nie było :sorry:
ale 5zł to nieźle dobrze że drzwi otwarli :-D
Ja się też zdziwiłam. Ale zapłaciłam z góry, więc chyba już wyjścia nie mieli. ;-) Uwierzyć nie mogę, że tu sobie stoi i ładnie wygląda.

Macy - Rewelacja!!!! Cena szok!!! Super Ci się udało, bo naprawdę fajniuchny ten koszyk.

Gwiazdki fluorescencyjne kupiłam kiedyś z ELC w mothercare w Warszawie dla siostrzenicy. Podzielam zdanie, że wypas.

reklama
Cena powalająca. Moja koleżanka mieszkająca w UK co chwile mi mówi co jak tanio kupiła... myślę, że to taka specyfika. Polacy nawet jak sprzedają używane to chcą kokosy zarobić. :-)
Wiem, że nie ten wątek ale nie mogę pojąc po co dziecku takie łapki na rączki.... nawet mam na liscie do szpitala. Matko.. po pierwsze za gorąco, po drugie to jak w bandazu chodzić - dziecko nie ma w ogole stymulacji dotykowej.
Jak ktoś wie po co to - no chyba, żeby sie nie podrapac to by za glupie było - to chętnie posłucham - może być na innym wątku :-D

Do góry