reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Mam na sprzedaz fajny projektor z biciem serca i innymi kolysankami :-) za60 zlhttp://www.matymasujace.net/home/113-sound-spa-lullaby-kolysanka-0031262032447.html taki :-) moze ktos chetny ?

ja to wiem kiedy zajrzeć :tak:
Fifciu Gratulacje! super, super ale się cieszę :happy: dbaj o was!!!

milia ja mam bebetto solaris i jestem bardzo zadowolona :tak: gondola duża z podnoszonym oparciem, spacerówka montowana przodem i tyłem, no trochę ciężko opuszcza się oparcie ale to szczegół, wózek lekki i zwinny, koła duże i pompowane - polecam!

Sun gratki :-)

Żoneczko czy pisałam już jak się cieszę? :-D

Milia my mamy Jedo Classic i polecam w 100% :tak: wagę ma, pompowane, skrętne koła, duża gondola 80cm! Sprawdza się na zwykłych chodnikach jak i lasach czy polach :-D teraz jeździmy w spacerówce i nie zamieniłabym tego wózka na żadnego innego ;-)

Kasia co tam u Was słychać?

Atan widzę, że sprzedajesz spacerówkę co niedawno kupiliście (?)

Magda super, że Wam się układa :-) oby tak dalej!

My mamy zębów c.d :szok::eek: wczoraj wieczorem był godzinny płacz i dopiero syrop p.b pomógł :-( oj się namęczy z tymi zębami..

Uciekam bo ten mój mały szogun jest wszędzie :laugh2: skąd on bierze tyle energii? :-D

Miłej niedzieli :*

Witam no niestety ciezka sytulacja wyskoczyla i pilnie pieniadze potrzebne wiec niestety polecam bo super jest ale musze sprzedac...:-(

Milia normalny :) Ja też taki miałam! A teraz się pochwalę że dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki na teście!!!!!!!!!!!!!!!!! O 15 będe miała wynik bety bo już pojechałam z rana jak poparzona!! W końcu się udało!!!

Jeeeeeeeeeeeeeeee Fifcia gratuluję kochana!! Tak coś czułam jak dzisiaj tu weszłam, że doczytam się w Twojej sprawie dobrych wieści :-) Mocne uściski i kupę buziaczków dla Ciebie :*
A swoją drogą to gdzie suwaczek??????!!!!!

SUN gratulację! Oby mały Franek zdrowo się chował!

Magdalena czekaj czekaj... w poniedziałek powtarzam bete i jak wszytko będzie dobrze to wstawię suwaczek :) ..................................................................................................................................................... Wieczorem odpiszę bo z mojego kompa coś BB nie działa....

reklama
Do góry