reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Fifka coś mnie zaciągnęło żeby tu zajrzeć!
Boże mój drogi ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :* mocno trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! :tak::-)

Ja zaraz wychodzę z domu więc proszę napisz mi smsem wynik bety bo świra dostanę :-D

Wpadne do Was wieczorem!

Ależ jestem podekscytowana! :-D:-D :*************************

reklama
Oooooooo fifkaaa gratulujeeee !!! Teraz 8 mc spokojnej ciazy i coreczki zycze :-)
Zoneczko to wygodny i cuezki i 3 w jednym to polecam tego mojego na pompowanych kokach jazdy krawęznik bez przeszkod :-) amortyzatiry fajny daszek wywijany id slonca torva w zestawire ochronka przeciw deszczowa mozna fotelik dokupivc na stelarz u tego samego sprzedawcy amelcia nadal sie w gondoli.miesci a ma z82 cm :-) i 14 mc wuec duza hest i wygodna :-) wiec mikrus speed niby polska marka ale super jest a podobny do mutsy tylko cena nizsza :-)

Fifka ale nowina mowilam ze sie uda na staraczkach

Milia u mnie akurta w miescie sa w miare ok chodniki
a wiem ze mury sa drogie ale nieraz na allegro idzie wyhaczyc cos uzywanego ale naprawde nówki i mi sie strasznie podobaja rozwiazania 3 w 1 i jest to mega praktyczne
a ja dzis pilnowalam siostrzenice samiutka sostra mleko spuscila i wyjechala dopiero wrocilam do domu ale jestem zaspokojona emocjonalnie hehe\

powiem ci milia ze mi sie podoba wozek espiro Vector bo jako jedyny z wozkow ma mocowanie gondolki do stelaza co sprawia ze gondola jest sztywna i sie nie byja jak w innych wozkach
najlpeiej poogladaj filmiki na youtubie przejedz sie do sklepu a komentarzami z neta za bardzo sie nie sugeuj bo ludzie rozne rzeczy pisza
dotka ma xmove napisz do niej

Po pioerwsze Fifeczko gratuluje :*:*:* i teraz życzę ukochanej córeczki.. a może dwóch :) wstaw teściora.. jak nie zrobiłaś tego na staraczkach( zaraz tam zerknę :p )

Sun ogromnie gratuluje Franusia :) oby się chował zdrowo i wynagrodził Ci ten czas oczekiwania po stokroc :*

u mnie nic nowego, dziecka brak, praca jest :D z M. nadal próbujemy się dotrzeć.. ale jest o niebo lepiej.. i coś ostatnio o dziecku zaczął pobąkiwać :D

Teścik P1110180.jpgTu kreseczka świeżo po pokazaniu się :p Teraz jest troszkę bardziej. :) Madziu w takim razie i za ciebie kciuki zaciskam no i dziękuję wszystkim!!:*

Załączniki

• P1110180.jpg
    P1110180.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry