reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Fifka coś mnie zaciągnęło żeby tu zajrzeć!
Boże mój drogi ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :* mocno trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! :tak::-)

Ja zaraz wychodzę z domu więc proszę napisz mi smsem wynik bety bo świra dostanę :-D

Wpadne do Was wieczorem!

Ależ jestem podekscytowana! :-D:-D :*************************

reklama
Oooooooo fifkaaa gratulujeeee !!! Teraz 8 mc spokojnej ciazy i coreczki zycze :-)
Zoneczko to wygodny i cuezki i 3 w jednym to polecam tego mojego na pompowanych kokach jazdy krawęznik bez przeszkod :-) amortyzatiry fajny daszek wywijany id slonca torva w zestawire ochronka przeciw deszczowa mozna fotelik dokupivc na stelarz u tego samego sprzedawcy amelcia nadal sie w gondoli.miesci a ma z82 cm :-) i 14 mc wuec duza hest i wygodna :-) wiec mikrus speed niby polska marka ale super jest a podobny do mutsy tylko cena nizsza :-)

Fifka ale nowina mowilam ze sie uda na staraczkach

Milia u mnie akurta w miescie sa w miare ok chodniki
a wiem ze mury sa drogie ale nieraz na allegro idzie wyhaczyc cos uzywanego ale naprawde nówki i mi sie strasznie podobaja rozwiazania 3 w 1 i jest to mega praktyczne
a ja dzis pilnowalam siostrzenice samiutka sostra mleko spuscila i wyjechala dopiero wrocilam do domu ale jestem zaspokojona emocjonalnie hehe\

powiem ci milia ze mi sie podoba wozek espiro Vector bo jako jedyny z wozkow ma mocowanie gondolki do stelaza co sprawia ze gondola jest sztywna i sie nie byja jak w innych wozkach
najlpeiej poogladaj filmiki na youtubie przejedz sie do sklepu a komentarzami z neta za bardzo sie nie sugeuj bo ludzie rozne rzeczy pisza
dotka ma xmove napisz do niej

Po pioerwsze Fifeczko gratuluje :*:*:* i teraz życzę ukochanej córeczki.. a może dwóch :) wstaw teściora.. jak nie zrobiłaś tego na staraczkach( zaraz tam zerknę :p )

Sun ogromnie gratuluje Franusia :) oby się chował zdrowo i wynagrodził Ci ten czas oczekiwania po stokroc :*

u mnie nic nowego, dziecka brak, praca jest :D z M. nadal próbujemy się dotrzeć.. ale jest o niebo lepiej.. i coś ostatnio o dziecku zaczął pobąkiwać :D

Teścik P1110180.jpgTu kreseczka świeżo po pokazaniu się :p Teraz jest troszkę bardziej. :) Madziu w takim razie i za ciebie kciuki zaciskam no i dziękuję wszystkim!!:*

Załączniki

• P1110180.jpg
    P1110180.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry