reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Mam na sprzedaz fajny projektor z biciem serca i innymi kolysankami :-) za60 zlhttp://www.matymasujace.net/home/113-sound-spa-lullaby-kolysanka-0031262032447.html taki :-) moze ktos chetny ?

ja to wiem kiedy zajrzeć :tak:
Fifciu Gratulacje! super, super ale się cieszę :happy: dbaj o was!!!

milia ja mam bebetto solaris i jestem bardzo zadowolona :tak: gondola duża z podnoszonym oparciem, spacerówka montowana przodem i tyłem, no trochę ciężko opuszcza się oparcie ale to szczegół, wózek lekki i zwinny, koła duże i pompowane - polecam!

Sun gratki :-)

Żoneczko czy pisałam już jak się cieszę? :-D

Milia my mamy Jedo Classic i polecam w 100% :tak: wagę ma, pompowane, skrętne koła, duża gondola 80cm! Sprawdza się na zwykłych chodnikach jak i lasach czy polach :-D teraz jeździmy w spacerówce i nie zamieniłabym tego wózka na żadnego innego ;-)

Kasia co tam u Was słychać?

Atan widzę, że sprzedajesz spacerówkę co niedawno kupiliście (?)

Magda super, że Wam się układa :-) oby tak dalej!

My mamy zębów c.d :szok::eek: wczoraj wieczorem był godzinny płacz i dopiero syrop p.b pomógł :-( oj się namęczy z tymi zębami..

Uciekam bo ten mój mały szogun jest wszędzie :laugh2: skąd on bierze tyle energii? :-D

Miłej niedzieli :*

Witam no niestety ciezka sytulacja wyskoczyla i pilnie pieniadze potrzebne wiec niestety polecam bo super jest ale musze sprzedac...:-(

Milia normalny :) Ja też taki miałam! A teraz się pochwalę że dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki na teście!!!!!!!!!!!!!!!!! O 15 będe miała wynik bety bo już pojechałam z rana jak poparzona!! W końcu się udało!!!

Jeeeeeeeeeeeeeeee Fifcia gratuluję kochana!! Tak coś czułam jak dzisiaj tu weszłam, że doczytam się w Twojej sprawie dobrych wieści :-) Mocne uściski i kupę buziaczków dla Ciebie :*
A swoją drogą to gdzie suwaczek??????!!!!!

SUN gratulację! Oby mały Franek zdrowo się chował!

Magdalena czekaj czekaj... w poniedziałek powtarzam bete i jak wszytko będzie dobrze to wstawię suwaczek :) ..................................................................................................................................................... Wieczorem odpiszę bo z mojego kompa coś BB nie działa....

reklama
Do góry