reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Coś mnie kusiło,żeby Was odwiedzić i prosze jakie wieści,gratuluje Fifka
Oj mi też by sie przydała druga dzidzia bo świrować zaczynam,na punkcie małej jestem przewrażliwiona,nie cierpie zostawiać jej samej...jak w tv widze,że dzieciom dzieje sie krzywda,to biegiem lece do Lilki sprawdzić czy wszystko ok....masakra
U nas też ząbkowanie...na szczęście bez gorączki ale mała straaasznie marudna ah

Hej kochane!

Dziękuję wam za gratulację! :D Dzisiaj odebrałam wyniki Betyi jest 186!!!!Czyli ślicznie rośnie i mogę powoli zacząć czuć się mamusią!

Byłam dzisiaj u Gin i przypisała mi Dupka komuszę go brać zuwagi na poprzednie problemy! A na USG jesteśmy umówione na 14 Maja! Chyba się niedoczekam!

Kasiu współczujęchoróbska….niech malutka jak najszybciej zdrowieje…Mój niedawno miał zapaleniegórnych dróg oddechowych i do teraz kaszle ale z każdym dniem jest lepiej!

Miq oj… tak…. Ząbkowanie…wiem co to za ból…

Atan kurcze takiprojektor to i ja może być kupiła…ale na razie nie teraz…. Za wcześnie nazakupy…

Żoneczko pisałaśpisałaś :* Przepraszam ze cię tak zaniedbuję ale na FBzłapać się nie możemy a wciągu dnia mały nie daje mi posiedzieć – teraz mąż zabawia Konrada żebym napisaławam posta…

Idę wstawić suwaczka! <3

Fifko juz sprzedany projektor teraz sprzedaje spacerowke i ogladajacych pelno a kupujacych brak..a musze szybko sprzedac bo siano potrzebne..

miq współczuję małej ząbkującej marudy :sorry:
Fifka super że beta rośnie :tak:

u nas dziś niższa temperatura, do 38,5 no i pojawiły się czerwone plamki na wew. stronie ramion i w załamaniu szyi z klatką piersiową :-( jutro kontrola u naszej pediatry

Dziewczynki przedstawiam Wam mojego Franusia:

DSC_0051.jpg
Czuje się dobrze, mimo, że 2 pierwsze dni po cc były koszmarem :-( Fatalnie się czułam, a leki przeciwbólowe które podawali mi zaraz po cc mało co pomagały. Nie wspominam tego dobrze, ale cieszę się, że mam to już za sobą i synuś jest już z nami w domku :-)

Załączniki

• DSC_0051.jpg
    DSC_0051.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 48
Sun witamy slicznego franusia :-)
Wazne ze juz lepiej sie czujesz niestety tak to jest przy cc psikaj oktaniseptem lepiej sie bedzie goic rana :-)

Sun jeszcze raz gratuluje!Oj ból o cc... wiem coś o tym,ale ja wtedy o bólu nie myślałam,miałam inne sprawy na głowie... ah było minęło...

reklama
Atanku dzięki za projektor :) mam nadzieje,że pieniądze doszły ?:>

u nas nic nowego.. jutro jadę do lasu :) a niech psy mają coś od życia :))

całuje dziewczyny :)

Fifcia gratuluje wzrostu bety :)

sun- Franek uroczy :)) dziewczyny będą się biły o niego :D

Kasia- wypędź chorobę z małej :) współczuje, bo najgorsze jak dziecko choruje.. :(

Do góry