reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
nowe wieści o niedołężnej Milence : na wizycie w miare dobrze. lozysko dalej sobie przoduje, ale tylko sam koniuszek jest na ujściu szyjki, za 3 tyg wizyta, nadal liczymy, ze się podniesie...niby dr mowi, ze szansa jest:-)na wszelki wypadek dostałam skierowanie do szpitala, jakby nie daj Bóg cus się dzialo... szyjka trzyma i jest twarda, także daje rade spokojnie na razie. tylko macica mi się stawia trochę no i mam brac nospe x3 dziennie i tryb lezaco-siedzacy nadal. także lipa, bo i przeprowadzka mnie teraz czeka i pakowanie i w ogole. masakra:baffled: a nie wspomnę już o wyprawce, której nie mam:dry:

Milia obiecaj , że Ty będziesz tylko paluszkiem pokazywała kto co ma gdzie pakować! , to jest na prawde ciężka robota i ani mi się waż !! Ja też miałam przeprowadzkę i widzisz wylądowałam w szpitalu ze skurczami:/ na szczęscie udało się powstrzymać... pamiętaj w ciąży lepiej żałować , że się nie zrobiło niż się zrobiło i są tego negatywne skutki... musisz odpoczywać i tego się trzymaj ! :*a tak jak kwiatuszek napisała , wyprawkę możesz kupić przez neta...

Zoneczko wyprawke w necie i si :-) i tanuej bedzie :-) co do.przeprowadzki ale ci zazdroszcze :-) to rodzinka pomoze napewno !!

Hallo :-)

U nas ok, ciągle na dworze także wiecie ;-) Michał już raczkuje na całego, wspina się po wszystkim czym się da :-) no i możemy pochwalić się 7 zębem :-D

Milia tak jak dziewczyny piszą.. nawet nie próbuj coś pakować czy dźwigać! Masz leżeć i odpoczywać. Ja też miałam stawiający się brzuch od 18tc, jadłam 15 tabletek dziennie, pozwalałam sobie i tak na ruch i co? już w 34tc nie miałam szybki i rozwarcie na 2cm! Dzięki temu, że ostatnie 2 msce leżałam plackiem udało się Miśka donosić i skończyło się dobrze! Weź moje słowa poważnie bo to chodzi o zdrowie a nawet życie Twojego Maluszka! Rodzinka da sobie radę bez Ciebie :* co do wyprawki to Kochana wszystko jest w internecie! Ja robiłam wszystkie zakupy bez wyjścia z domu :-) a zdjęcia Michała ostatnio nawet dałam na FB, jakoś forum nie ufam ;-)

Olcia jak się chowa Kacperek? Buziak dla niego :*

Kwiatuszek kciuki za wizytę :*

Buziole :*

Hejka
Madziulek.opowiadaj hak.u was :-)
Wiw 7 zabek.no no geatuluje raczkowania :-) moja to 3-4 kroki sama a tak woli po 4 :-)
Kwiatuszku za wizyte &&&&&

U nas nadal maruda od szczepienia... Zabkow brak ale zatp postęp w jedzeniu obiadkow pezez mame :-) robionych bo odstawilismy sloiczki :-) troche bylo oporow z niunia bo niechciala moich ale juz je :-)

reklama
Do góry