kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Fifka a po staremu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka olcia a niejest goraco kazda ma swoje zdanie i si :-) co u nas dzueci rosna czas zasuwa dzus mam dobry dzien bo troszke sprzedalam :-) wiec jak dostane przelewy bede przeszczesliwa :-) a niunia ma caly dzien stan podgoraxzkowy od wczoraj i niewiem czy zabki czy 3 dniowka zobaczymy :-)
P.s 3 dniowkaamy to 3 dni temp i na 4 dzien chrostki czy juz w 3 dniu chrostki ?
hej kobietki
olcia jak się miewacie z maluszkiem?
mila a wy jak się robaczki czujecie? depilować sobie to i owo mówisz będziesz
natuś jak się kochani miewacie?
ewika biedactwo ale się nachorujecie
Atan sama gorączka nie świadczy o 3 dniówce zazwyczaj są i inne objawy - biegunka, wymioty. Lepiej pokazać malucha lekarzowi
Fifka superancko że Konradek lepiej się czuje już
Ja teraz jeszcze mniej czasu mam treningi nam zwiększono do 3 razy w tygodniu i zmieniono ich wygląd. Teraz ćwiczę na bieżni, rowerze i na siłowni. Jutro mam dietetyka indywidualne spotkanie gdzie dostanę podobno dietę dopasowaną do mnie na podstawie poprzednich dzienniczków. Dziś z Gosią do lekarza lecimy, coś dziwnego ma na dupalku a konkretnie na broszce. Najpierw wyszły krostki a teraz to się jakby zlało jak odparzenie z krostkami i nie mam pojęcia od czego to. Nie pomaga ani tormentiol ani linomag. Jutro mnie też czeka gin bo pieruńsko mnie boli przy seksie i okres jak nie okres miałam dwa dni na brązowo i o co kaman?
W gestii roczku u nas będzie tort kupny maleńki ponieważ najprawdopodobniej nie będziemy wyprawiać roczku. Pewnie okaże się że będzie impreza jak pojedziemy z tydzień dwa później do moich rodziców.
juz wydepilowana...aaaaahhhh, mozna odetchnac!mila a wy jak się robaczki czujecie? depilować sobie to i owo mówisz będziesz