reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Ja się jeszcze nie zaczęłam starać :) mam naprawdę świetną pracę i na razie skupiłam się na tym :) coś M. zaczął mówić,że może od września zaczniemy się przykładać do starań.. już jedna moja koleżanka,którą poleciłam zaszła po miesiącu pracy i poszła na L4, więc mam wrażanie,że mój przełożony trochę zły jest na mnie.. :)

reklama
Magda no to fakt może pracodawca źle patrzeć teraz na Ciebie, bo mój mąż też miał podobną sytuacje... ale nie patrz w ten sposób na to... w życiu trzeba być troszkę egoistą... i myśleć o sobie a nie o innych... a marzenia są najważniejsze... ja też mam dobrą i fajną pracę a nie mam 100% pewnością czy po macierzyńskim będę miała gdzie wrócić... ale tym się nie martwię... czas pokaże :-)

Witajcie kochane

Martoszka kochanie ależ się cieszę, że Cię tu widzę. Kochana rośnijcie sobie, trzymam mocno kciukaski żeby się udało.

Sun wooow ty już lada chwila :) czekam z niecierpliwością na twojego szkraba.

mila tobie już odpisałam :* będzie dobrze tryb odpoczynku i donosicie się ładnie

magda miło cię widzieć :) a może to drugi test się pomylił? :cool2:

sleep haha ty czubasku jeden :*

Fifcia a jak tam u was? buziak dla Konradka

ja nie wyrabiam ostatnio z niczym w poniedziałek będę znała wyniki kolejnych eliminacji. Wczoraj Gosieńka roczek skończyła, szukam namiętnie pracy. Wesele przed nami za 3 tygodnie więc dziś na zakupach dla Małgosi byliśmy. Tak bezczelnie się pochwalę najwyżej nie patrzcie ;)
DSC08838.jpgDSC08850.jpgDSC08851.jpgDSC08871.jpg do weselnej stylizacji brakuje tylko rajstopek odpowiednich :)

Załączniki

• DSC08838.jpg
    DSC08838.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC08850.jpg
    DSC08850.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC08851.jpg
    DSC08851.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC08871.jpg
    DSC08871.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 48
Będzie można krzyczeć 'udalo się!' jak już w październiku będę tulić zdrowiutkiego maluszka.
Na razie zaliczamy małe sukcesy..z tygodnia na tydzień od jednego USG do drugiego..
Jutro badanie USG genetyczne- więc trzymajcie kciuki!
A Wasze maluchy przecudne!!!

milla piękne imię! :) straaasznie mi się podoba :)

Marta będzie dobrze ;) &&&&&&

Necia nie sądzę, tym bardziej że zaczęłam plamić... tempka mi spadła... ale @ nadal nie ma :)

Neciuszka Gosieńka wygląda prze-ślicznie w tej sukieneczce! Aż się rozmarzyłam na myśl o córeczce ;-) trzymam oczywiście &&&&&&&&&&&& za przejście do następnego etapu! :*

Milia miło mi poznać Marcelka :-) z doświadczenie mogę powiedzieć, że takie zdjęcie realnie obrazuję twarzyczkę Maluszka, aż w szoku byłam :-)

Martuś Tobie przede wszystkim gratuluję! :* już jakiś czas temu podpatrzyłam, że jesteś w ciąży ;-) strasznie się cieszę i oczywiście mocno trzymam kciuki za wszystko, również za jutrzejsze badanie :tak: no i cieszę się, że z nami jesteś!

U nas wszystko ok, Już nam się przebijają pomału 2 górne ząbki, powinny być jutro/pojutrze i został nam na pewno jeden. mam nadzieję, że szybko wyjdzie. A ogólnie wszystko ok :-)

aaa Sleep co tam słychać, jak Fifi?

wiecie co u Fasolki? Ostatnio wielka Łu miała roczek a Ewelina jakoś się nie odzywa.. Widziałam w jej albumie foto, pięknie zeszczuplała :tak:

reklama
Martocha trzymam kciuki za dzisiejsze badanie genetyczne... :-) Koniecznie daj znać jak po wizycie ;-)

Miliaa ja też mam takie zdjęcie Franusia i uwielbiam je :-) Twój Marcelek śliczny ;-) Nim się obejrzysz a będziesz na końcówce ciąży... tak jak ja.... nawet nie wiem kiedy to zleciało ;-)

Neciuszka Twoja księżniczka pięknie wygląda w tej sukieneczce... jest taka słodka :-) Wszystkiego Najlepszego Dla Małgosi :-) Oczywiście poinformuję Was o narodzinach mojego synka :-)

Do góry