reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
A ja wczoraj padlam z amelka o 21 :-) no i dobrze bo jakos ostatnio sie wyspac niemoglam co do mojej pracy niewiem czy wogle jest sens bo tak to tesciowa miala sie zajac i co we wtorek mialam isc na spotkanie pomoc w magazynie fundacji i co musiala jechac do wnuka bo chory no a tak smo by bylo gdybym.pracowala cos bartusiowi jest zaraz leci a prosilam ja 2 tyg wczesniej.. A moja mama pracuje a zeby zlobek to nieoplaca sie wracac jeden plus z tamtej mojej wypowiedzi iz maz medicover ostatni miesiac wiec 160 do kieszeni 2 telefon doladowania skonczone wiec 200 zl bedzie na zycie dodatkowo :-) od maja wiec plus co do kablowki narazie nie zmieniamy bo szukamy nowego mieszkania bo tu czynsz1600...nam podniesli narazie z tesciami bo sami sie nie utrzymamy..

hej laski jak minely swieta ja chyba na dniach ciocia zostane bo siostra juz wczoraj b zle sie czula myslala ze w nocy odjedzie
dzis z emkiem jedziemy na zakupy jak wroci z pracy musimy mu kurtke kupic moze buty jak cos wybierze bo on wybredny:)

PUK PUK jest tu kto? :-)

Kwiatuszek trzymam mocno &&&&&&&&&&&& za szybki poród siostry! I pochwal się jak będzie po :tak:

Przepraszam, że rzadko bywam na forum ale mój Michuś rozkręcił się na maksa. Muszę ciągle przy nim być bo wszędzie wchodzi i zaczyna wstawać. Idą nam 4 ząbki u góry naraz i dolna 2 i momentami jest hardcore, nie wspominając, że mamy teraz etap "mama, mama i tylko mama" ;-) ale postaram się już być częściej :*

Z nowinek, na razie zawieszam sklep. Nie mam na razie czasu i tylko tracę kasę na opłaty. Muszę sobie to ogarnąć, ukierunkować, rozreklamować i wrócę do tego. Poza tym rozglądam się pomału za pracą. Mimo tego, że Kocham Misia nad życie, potrzebuje ludzi i wyjścia z domu. No i chcemy się dobudowywać do teściów więc kasa jest potrzebna. Ale to tak pomału, chciałabym wrócić po wakacjach.

Buziaki dla Was :*

reklama
Do góry