no ja już po usg! jest super, maluch rozwija się nadwyraz dobrze! wszystko jest ok, no i tak jak powiedział nam gin w 12tc, będzie chłopak! jest dlugi podobno, ale nie mogę się dopatrzeć w tej ilości cyferek ile dokładnie ma. wazy prawie 400g, wiec rosnie mi maly byczek. zdjęcia i filmik 3d/4d super, polecam! maly kopie jak nie wiem co i rekami macha jak bokser
niestety oprócz dobrych wiadomości mam tez zle...moje lozysko zaczelo przodować, nie bardzo wiem co to oznacza, ale lekarz powiedział, ze mam się oszczedzac, więcej lezec i odpoczywać i na 100% cc! z jednej strony chciałam, wiec się ciesze, ale z drugiej to lozysko...ehhh. dokładnie mam napisane: "dolny biegun lozyska przykrywa ujście wewnętrzne"...
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
miliaa musi byc dobrze koniecznie duzo odpoczywaj i nie czytaj tyle w necie bo bedziesz sie tylko denerwowac a swoja droga przesyłaj fluidki i chwal sie brzuszkiem
sleepyhead9996
AAA!! milia, super wieści o malutkim! a z łożyskiem to ty się nie martw tylko odpal tv na tryb 24h/doba, pilota ujmij w dłoń i na siku wyłącznie wolno ci odejść od stanowiska na pewno wszystko będzie dobrze.
dodam jeszcze historie 100% true z tego tygodnia. Jadę ja sobie wieczorem autkiem po gdańsku. Patrzę.. a na hotelu wieeeelki bilbord. Na nim hipopotam równie olbrzymi co i bilboard oczywiście, a nad nim napis: "sleepy?" ...
dodam jeszcze historie 100% true z tego tygodnia. Jadę ja sobie wieczorem autkiem po gdańsku. Patrzę.. a na hotelu wieeeelki bilbord. Na nim hipopotam równie olbrzymi co i bilboard oczywiście, a nad nim napis: "sleepy?" ...
Ostatnia edycja:
Hey dziewczyny!
Sleepyhead to mnie napisała i postanowiłam wpaść do Was i MOCNO WSZYSTKIE POZDROWIĆ!.
Szukałam Was swojego czasu na starym forum' Starania po raz pierwszy' ale 90% nicków nie kojarzyłam.. a Wy tutaj!
Tulę Was wszystkie i życzę zdrówka dla Was i Waszych maluchów!
:*
Sleepyhead to mnie napisała i postanowiłam wpaść do Was i MOCNO WSZYSTKIE POZDROWIĆ!.
Szukałam Was swojego czasu na starym forum' Starania po raz pierwszy' ale 90% nicków nie kojarzyłam.. a Wy tutaj!
Tulę Was wszystkie i życzę zdrówka dla Was i Waszych maluchów!
:*
Miliaa kochanie nie zamartwiaj się na zapas :-) Na pewno to nic poważnego... rób to co Ci każe lekarz, dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj a będzie dobrze... :-) Ja też miałam urodzić wcześniej na 100% a widzisz skończyłam 36 tydzień... No ja też chcę cc i mam nadzieję, że 17 kwietnia taka decyzja zapadanie (no chyba, że wcześniej zacznę rodzić )
Martocha a co tam u Ciebie???? Widzę piękny suwaczek - gratuluję :-) Fajnie, że do nas dołączyłaś :-)
Martocha a co tam u Ciebie???? Widzę piękny suwaczek - gratuluję :-) Fajnie, że do nas dołączyłaś :-)
Magd.a
a ze mnie organizm zakpił sobie.. widziałam dwie kreski na teście.. znaczy się druga blaaada bardzo.. na drugi dzień zrobiłam test i tylko jedna kreska.. więc prawdopodobnie pierwszy test był "zepsuty" a od 2 dni rozkręca mi się @ i się rozkręcić nie może..
reklama
Podziel się: