reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

hej kobietki :)

Mila pięknie rośniecie sobie, oby tak dalej :*

Kwiatuszku co tam słychać kochana?

Atan jak tak słucham, a właściwie czytam to już dawno powinnaś lekarza zmienić. Współczuję choróbska

Pyscku trzymam mocno kciuki baaaardzo mocno :) a że tak zapytam byliście w Kielcach czy gdzieś indziej? Jeśli jutro testujesz to musi być szczęśliwa data :) mój M. ma urodziny

Lilly gratulacje dla siostry

Fifka fiuuu fiuuu gratulacje :) za was też trzymam kciukolce mocno :)

reklama
Necia w kielcach znalazłam klinikę, dobre słowa o niej pisali ludzie, że pomogli itd więc spróbowaliśmy :) no musi być szczęśliwa data ja się śmieje, że dla mojego testu najprawdopodobniej jutro konklawe zebrali :-D:-D hahaha ale piźnięta jestem .. śmiać się z takich poważnych rzeczy ..

a noo zapomniałam ... Dziewuszki raz dwa wstawiać mi brzuszki i fluidki !! może pomogą moi w testowaniu jutrzejszym :D plisss

Hej laski byłam dzis zbadac progesteron bo wczoaj cos plamilam mam nadzieje ze znow sie cos nie krzani
wyniki w pt dopiero
i se mysle czy dzis nie isz ogolnie na przeglad i cytologie

Fifka...cudownie, ze maly taki madruni jest!! gratulacje i usciski!! masz juz najpowazniejsza rzecz z glowy... wiem, ale ze strony psychologiicznej bardziej, ze trening czystosci jest jedna z najwazniejszych rzeczy dla rozwoju tak malej istotki, takze tym bardziej gratuluje, ze Konradek sam sobie tak pieknie radzi!
a u nas coraz lepiej! maluszek rosnie, wszystko poki co jest ok! ostatnio zapytalam dr dlaczego w zasadzie nie widac u mnie brzuszka jakos bardzo przeciez to juz prawie 5 miesiac...powiedzial, ze mam tylozgiecie i narazie maluch rosnie sobie u mnie z tylu w brzuszku, ale niedlugo juz powinno mnie powaznie wybijac:-D ciesze sie i czekam z ustesknieniem, bo wtedypoczuje sie jak prawdziwa kobieta w ciazy:tak: niestety boje sie jeszcze o swoja wage, bo ja zamiast tyc to nic nie ruszam...od slubu, czyli od listopada schudlam 7 kg i teraz przy wzroscie 175cm waze tylko 56...licze, ze niedlugo mi cos wskoczy na przod...

Neciuszka...kochana jak ci idzie odchudzanko? jak tam waga i pochwal sie ile juz masz do tylu?
dla meza : WZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! pozdrowienia!

kwiatek...cyto to zalezy kiedy robilas...jezeli robilas niedawno to bez sensu powtarzac, moze lepiej sprawdzic sobie wlasnie hormonki wszystki najwazniejsze. z reszta one i tak beda ci potrzebne do ivf...wiecie juz kiedy podchodzicie?
kiedy badasz AMH? od tego badania bedzie bardzo duzo zalezalo...mnie wyszlo AMH bardzo wysokie okolo 9, norma chyba do 4 jest, wiec dodatkowo podejrzewano u mnie PCOS...nie dosc ze endometrioza to jeszcze policystyczne:crazy: no ale jak widac mimo wszystko pieknie sie udalo...wiec nawazniejsze to wola walki!

Pyscek...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pysiorku kochany :* jesteś teraz pod dobrą opieką lada chwila zobaczysz dwie kreseczki :* a mogę spytać jak się nazywa ta klinika? Ja wprawdzie na dupku ale nie wyszedł mi w terminie test a dopiero później.

Mila dziękuję w imieniu męża :) właśnie skończyłam tort dla niego choć to nie lada wyczyn przy Gosi w tej chwili.

Mila, Fifka niby do przodu ale mam zastój wagi. Po ważeniu w klubie na wadze co pokazuje też % tkanki tłuszczowej mięśnie i inne cuda niby jest wynik bo spadłam sporo z tłuszczu a posiadam więcej mięśni, jednak waga stoi w miejscu. 26 marca mamy ważenia i pomiary wtedy zobaczymy.

Kochana to ta klinika którą zarządza dr Tomasz Ziółkowski. On właśnie miał dyżur na Czarnowie i zajął się mną. Dzięki niemu żyjemy obie. Dużo dobrego o nim słyszałam, że pomógł wielu parom doczekać się dzieciaczków. Trzymam mocno kciuki :*

reklama
Do góry