reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Lilly...gratulacje dla siostry!!! super wiadomosc!:tak: po raz kolejny widac, ze sikacze klamia...albo korzystac tylko z jednego albo z zadnego tylko liczyc na bete..
ja pamietam, ze po transferze kupilam chyba 5 testow i od 8dpt robilam i wychodzila coraz co ciemniejsza kreska...fajne to bylo , no ale wszystkie testy jednej firmy

reklama
Witam co tu tak cicho ?
Lili gratuluje
P.s znacie moze kogos kto by chcoal kupic laktator tommee tippe elektryczny raz uzyty..180 zli lozeczko drewniane klups z zyrafka ? Gratis ochraniacz na szczebelki z ikei 180 zl + przesylka

Witajcie!

Poniewaz ostatnio mam bardzo malo czasu - zaniedbuje forum. Dzisiaj tez wpadlam tylko na chwilke po porade. Pamietam ze jakis czas temu ktos o tym pisal... mianowicie chodzi o ulewanie. Odbijam Kubusia po kazdym karmieniu, ale nie zawsze mu sie odbije. Jednak niezaleznie od tego jakis czas po karmieniu czesto ulewa. Niby nie duze ilosci, ale jednak. Poradzcie cos prosze!

Eve ci do ulewania czesto dzieci zaduzo wypija staraj sie po hedzeniu nieklasc na wznak tylko np do lerzaczka by byl pol lezaco karmisz piersia czy butelka ?

mam na sprzedaz stroj na roczek moze ktos zainteresowany calosc 50 zl +kw strij.jpg bodziak z usa rajstopki i buciki z h&m ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wzajemnie kochane wam tez duzo zdrowka :-)

P.s niewiecie czy ktos niechcialby kupic psp z 8 gb karta i 6 grami i ps2 ? Bo maz sprzedaje i dzis zdjecia bedziemy robic i wystawiac osp 350 zl a ps2 300 zl

Do góry