reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

milia: co za baba, co ona ci naopowiadała niby? wszystko będzie super duper bo niby co ma być źle. masz racje, nie spotykaj się z nią najlepiej żeby się nie denerwować a może i ona przy okazji rozumu nabierze..

ewika: piękna ta twoja dziewczynka:) a dla mnie to zawsze będzie nasza kropeczka;)

sil: to co ci mogę doradzić tak po prostu, bez "wywiadu";) to to, żebyś nigdy nie kupowała niczego tylko dlatego że ci się podoba. musisz mieć w głowie jakiś plan, myśl przewodnią i do niej dopasowywać każdy element.. każde płytki ładne, zależy z czym zestawić;)

reklama
ewika lilianka sliczna ile wazy? ;-)
mili zoneczko niemartw sie baba glupia bedziesz miec zdrowe piekne dziecko !!

Sleepy, wiem, wiem, będziemy łazić z jedną płytką i je pasować :) i z próbkami materiałów pewnie, jak już coś nam w głowach powstanie... ech, zbudować to pikuś...

Milia, nie zastanawiaj się nad babą, będzie ok i żadnych testów nie trzeba będzie robić

Ewika, jaka pannica :)

dziewuszki, ile kosztuje szczepienie na pneumo? Bo musimy się wybrać i zastanawiam się, ile nas szarpnie, bo my tylko na jedną dawkę się zdecydowaliśmy dla Mimiśki

hej laseczki :)

Te które śledzą bloga pewnie już wiedzą ;) otóż nie byłam najlepsza, ale i nie najgorsza. Na szczęście nie jest to konkurs kto więcej schudnie. Wyniki kto odpadnie lada dzień może dziś, może jutro zależy kiedy przeanalizują oddane wczoraj dzienniczki i podejmą decyzję w sprawie osób, które się nie stawiły. Ogólny zaciesz i motywacja do dalszej walki jest.

Sil niestety ja nie wiem ile, my mamy bezpłatne

ewika piękna pannica już :)

mili dziękuję za &&&&&&&&& ależ mi miło :) a babą się nie przejmuj będzie dobrze :* czekam z niecierpliwością na fotki twojego robaczka malutkiego :) i jego domku :D

Fifka Konrado miał radochy co nie miara :) kawaler jak się patrzy

Tak piszecie o ponownych staraniach ale mnie to nie rusza. Skupiłam się na poszukiwaniu pracy, żeby przyspieszyć wyprowadzkę drugie szataniątko nawet mi nie chodzi po głowie nawet za jakiś czas.

Sil u mnie w przychodni 280 zł a koleżanka kupowała w aptece i po obdzwonieniu wszystkich pojechała do najtańszej i zapłaciła koło 250 zł
milia nie sugeruj się czyimś głupim gadanie! masz pod swoim sercem drugie które bije dla ciebie i wiadomo że chcesz dla niego wszystkiego co najlepsze :tak: na pewno wszystko jest ok więc głowa do góry i 12 z uśmiechem na ustach zdasz nam tu relacje &&&
neciuszka oby udało ci się zostać &&& czekam na wieści :tak:

sil u nas 270 zł. jedną dawkę to po 2 r.ż. się daje tak??

Atan myslę że około 10 kg nie więcej. Ostatnio na szczpieniu 13 m-cu ważyła 9300g więc myślę że za dużo nie przybrała ;)
neciuszka 3 mamy kciukasy za ten finał i już!!!
Dziekuje za mile słowa odnośnie córci. wiem, że śliczna bo po mamusi ma urodę ;) i skromność ;)

Kwiatuszku chetnie zobacze jak przeklinasz :-) a jak tam odwiedziny ? Zdazysz przed roczkiem ?

Necia &&&&& za final.:-)

Ewika.no to ladnie wazy a tak szczuplutko wyglada :-)

Powiedzcie mi kiedy kupic nocnik i jaki i kiedy uczyc dziecko ? Bo moja mnie do szalu doprpwadzi nienawidzi lezec na plecach by zmienic pampersa obraca sie w sekunde i ucieka i w koncu na stojaco zmieniam ale ilemozna..

reklama
Do góry