reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
neciuszka kochana trzymam kciuki za pomiary, będziesz najlepsza ;)
fifka widać że imprezka udana ;) pomysł z torcikiem super, szkoda że wczesniej o tym nie pomyślałam ;)
sil ja bym dala ciemną, np: machoń albo orzech (bo ja zwolenniczką ciemnych paneli jestem(no może nie jeśli chodzi o ich mycie ;-)) z dodatkiem białych chodniczków - szczególnie pod kominkiem ;)

Ewika, ale do ciemnej jakie meble? Ciemne? Toż jak w grobowcu. Poza tym panele odpadają, płytki będą, bo ogrzewanie podłogowe będzie, a ono niszczy panele, nawet, jak podobno są stworzone do tego celu. W związku z czym chodniczków też nie będzie

sil: zono moja, ale ja nie wiem jak ty chcesz to nasze wspólne gniazdko urządzić... trudno powiedzieć coś tylko o podłodze jak się nie wie co będzie dalej.. tak generalnie to nie radziłabym super ciemnej bo widać wszystko, a jak jasna to z przecierkami a nie szklista o jednolitej barwie- z tego samego powodu. jak pani sobie życzy to ja mogę ci zaproponować coś bardziej "kompleksowo" w zamian za jakiś artykulik np;)

ewika: pokaz jakieś zdjęcia malutkiej:D

kwiatuszek...nawet nie wiesz jak ja bym na sankach pobrykala...a kielbache z ogniska to bym pochlonela jak nie wiem co...ja w ogole ostatnio jem wszystko!
daj jakies fotki to przynajmniej bedzie milo popatrzec:tak:

Neciuszka...jak tam mierzenie? wiem,ze bylas najelpsza!!

Fifka...widze, ze zabawa byla przednia! maly ubawiony po pachy! fajnie, ze pozwolilas mu sie pobrudzic i wyluzowalas...nie jedna matka to w szal by wpadla jakby dziecko bylo brudne...mnie sie takie twoje podejscie bardzo podoba!:tak:

Sil...moi rodzice jak budowali dom to tez robili podgrzewana podloge i to jest super rozwiazanie, bo nawet w lazience milo jest po prysznicu stanac na cieple plytki...ocyzwiscie caly salon i dol domu maja w plytkach, a wybrali jasne, przecierane i dosyc duze. wygladaja bardzo elegancko i nie widac brudu...

a ja bylam na obiedzie u tesciowej w niedziele...:wściekła/y::wściekła/y: nawkurzalam sie jak glupia i teraz nie umiem sobie z pewnymi rzeczami poradzic i kurde ciagle mam czarne mysli. juz nawet nie moge pisac co ona za glupoty gadala, bo normalnie plakac mi sie chce...chodzilo o testy pappa...
i mam nerwowke przed moim genetycznym i nie wiem jak ja wytrzymam do tego 12.02...ehhh glupia baba, nastraszyla mnie tylko:angry::wściekła/y:

Sleepy, żebym to ja jeszcze wiedziała, co ja tam chcę :p A za propozycję dziękuję, przemyślę :)

Milia, nie przejmuj się babą, wiem, jak to boli, ale na głupotę nie ma rady. Ona zawsze będzie głupia, a Ty niedługo przekonasz się, ze wszystko jest w porządku.

Właśnie dlatego cały dół będzie w podłogowym, góra na pewno łazienka, zastanawiamy się nad korytarzem.
U rodziców są jasne panele, południowe okno i wali po oczach, jak durne, jak słońce świeci. Dlatego z tych jasnych rezygnujemy. Marzą się nam takie... https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...thv-quid-u3gfxm1Qpic0RDFELU98dL5XWyobMWHbcG9A to czarne z brokatem. Tylko dobrać do tego resztę... nie chce mi wczytać obrazka...

Milia wyznaję zasadę "brudne" dziecko to szczęśliwe dziecko :-D Jakoś wcale nie pomyślałam o tym ze brudny będzie, nastawiłam się na zabawę a przecież pralka i woda w domu jest :sorry2: Latem piaskownicę też zaliczył! Piasek to nawet w pampersie znalazłam ale za to jaki mały był szczęśliwy :-p

A co ona ci tam nagadała? Dziewczyny spokojnie... będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki za te genetyczne choć w głębi duszy wiem ze będzie w porządku :-) I się durną babą nie przejmuj... tobie teraz nie wolno się tak denerwować :*

Ewika właśnie! Pochwal się małą!! :-D

Sil śliczne! Kurcze fajnie by wyglądały :-)

Moja tortuto następnego dnia raczyła spróbować :) choć jej ... syn jej chrzestnego obalił kawałek swojego taty więc na pewno dzieciom smakowało :) Więc dodatkowy by nie przeszedł, a pewnie ten właśnie chłopaczek by też chciał. A ja się wystarczająco nad tym jednym umordowałam. Ale pomysł świetny

aaaaj, ja to nawet nie chce powtarzac sobie jej slow, zeby moj dzidzius nie pomyslal sobie przypadkiem, ze mama go nie chce, albo chce go usunac, ale mniej wiecej oto chodzilo...
macie racje glupia baba. nie bede sie z nia widywac, zeby mi glupot nie wkrecala do glowy.

Sil...no dokladnie u moich rodzicow tez jest lazienka na gorze grzana, cud! korytarz na gorze nie, bo tam jest parkiet, wiec bali sie,zeby sie nie podnosil od ciepla...
plytki cudowne, jak masz duzo swiatla w domu to beda pasowac jak ulal...az chce mi sie zobaczyc efekt koncowy!:tak:

a ja dzis kupilam sobie lody! mialam taka ochote, ze nie potrafilam sie oprzec, oczywiscie otworzylam i zobaczylam czy nie wygladaja podejrzanie. byly ladne! a jakie pyszne! mmmmm...jogurtowe z truskawkami!

reklama
millia olej teściową ot głupie babsko!
sil
no to ja bym proponowała płytki mahoniowe przecierane ;-) i do tego jasne meble, może waniliowe?
oj chcecie zdjecia to prosze ;) bo ja chwalipięta jestem więc nie daje się długo prosić ;)
Zdjęcie0605.jpgZdjęcie0593.jpgZdjęcie0578.jpgZdjęcie0561.jpgZdjęcie0567.jpgZdjęcie0571.jpg

Do góry