reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Neciuszka Trzymam kciuki!!!! :-) Czytam Twojego bloga z zapartym tchem! :-D ależ jesteś dzielna!!!

Lily jak dobrze cię widzieć!! Dawaj foteczki malutkiej :) A co na forum... powolutku :-p

Ewika ekstra ze na ten staż się załapałaś :-) Ja też siedzę w domu i mogę sobie wyobrazić jaka to radocha! :-D

Dziękujemy wszystkim w imieniu Konradka za życzenia! :-D Urodziny udane! Fajnie było. Atmosfera była bardzo miła, Konrad grzeczny i zafascynowany zabawkami ;-) Dostał taki pchacz:
P1110032.jpg
Szczeniaka Uczniaka i Gąsiennice z FP taką z przekładanymi obrazkami i gadającą :-) Poza tym kilka innych zabawek i pieniążki :-D Mały jak zapowiedziałam jadł tort - ponad godzinę nad nim pracował! Ah... co to była za radość! Poza tym to musze przyznać ze jak zwykle przy takich imprezach więcej przygotowań niż samej imprezy... tu kilka innych zdjęć:
P1100917.jpgP1100983.jpgP1110015.jpg

reklama
kwiatuszek rewelacja taki kulig :D ja też chcę

Fifka dziękuję, jakiś powalających wyników nie będzie, ale z tego co wiem ile niektórzy zgubili po domowych pomiarach to jestem na równi z nimi. Ale lekki stres bo choć pewne rzeczy mi się nie podobają w tym to nadal chcę zostać :)

fifka: informuje cię, że bezczelnie i bez żadnych oporów zamierzam zerżnąć od ciebie pomysł na osobny torcik dla małego na urodziny:D zarąbisty jest:)

sil: podziwiam cie ze ci się tak chce pisać Próbowałam, stworzyłam parę tekstów które do dzisiaj nie poszły i doszłam do wniosku ze to chyba niestety nie dla mnie..

necia: dumna ja jestem z ciebie ty tak że hej:)

Hehe Sil zdjęć jest dużo więcej ale nie chiałam wrzucać na forum innych osób które brały udział w imprezie. No i też impreza była kręcona :) tak więc pamiątka jest na płycie CD :-p

Necia no na pewno! :-D Kciuki trzymam za jak najdłuższy udział w programie!! :-)

Sleepy spoko spoko :-) Ale powiem ci ze naprawdę warto! mały miał zabawę na ponad godzinę... co prawda sprzątania i mycia było sporo po tej zabawie, no ale to jego święto! Mały był zachwycony!!!

reklama
Sleep, a jaki mam wybór? Jedziemy na jednej pensji, każdą złotówkę pakujemy w dom, koszty rosną, ja muszę zostać na wychowawczym, bez zasiłku, od sierpnia nie mam kasy wcale, jakby nie pisanie, to w ogóle byłoby źle. Dla nas te moje parę stówek to kwestia życia na parę tygodni...

Do góry