reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Neciuszka już? Ty to albo ja mam jakieś wygórowane rozmiary albo Gosia jest taka duża... bo mój dopiero teraz na 80 przeszedł a te co ci spakowałam są kusawe ale jakbym się uparła to bym założyła... no nic. Tam jest tez kilka większych bo dostałam dziewczęce ubranka więc ci wyślę.

Kwiatuszku
ubranka wysyłam bo po co mają leżeć? Dostałam ich bardzo dużo i pewnie część tych co oddałam i tak do mnie wróci. Całą reszte wyprawki mam więc nawet jak będe kupować nowe ubranka to nie obciąży nam budżetu :-D

Miq śliczne te śpiworki!! :-) No i śliczna z ciebie kobitka! Chyba pierwszy raz cię widzę :-D

Żoneczko super te filmiki! Ależ z Michasia mały agent :-D Kochany jest... boże kiedy Konrad był taki malusi....
Czyli Tobie 68 w wzwyż?

reklama
fifka no nie wiem te co ja mam to już odłozyłam 2 bodziaki na 74. Gosia długa się zrobiła ostatnio :-).

miq śliczna kobietka z ciebie :) ja mam ale na 62 do sprzedania zimowy fioletowy :-) to mały będzie.

natuś uroczy ten twój synuś :)

wyniki lepsze są obędzie się bez jakiegoś mocnego leczenia :-D po niedzieli kontrola i jak będzie dobrze to i pneumokoki dostanie nareszcie

Jejku dziękuję kobiety:zawstydzona/y:
Sprzedawca odpisał mi podając dokładne wymiary.i rozmiaru 68 nie opłaca mi się kupować hmmm

kwiatuszku wspolczuje tesciowej...
fifka jak necia niechce ja chetnie coniecos przyjme ;-) wiesz moja szczuplutka wiec jeszcze niektore 74 dobre ;-) zalezy od numeracji ;-)

miq no sliczna rodzinka ;-) niewidzialam cie jeszcze na zywo ;-)
no i zapomnialam co jeszcze... moja mnie dzis wykoczy dopiero o 17 padla a od 9 na nogach byla..bez zadnej dzemki..a mnie glowa boli a moj przeziembiony...

necia zdrowka dla malej !!

Moja dzisiaj w nocy była marudna-czżby dopiero teraz marudziła po szczepieniu?5 razy odkładłam ją do łóżeczka i za kilka sekund oczy jak 5 zł,efekt był taki,że spała z nami,więc zupełnie się nie wyspałam,mam nadzieję,że dzisiaj będzie lepiej

Dziwią mnie te Wasze numeracje ciuchów. Bo moja, widząc po zdjęciach dłuższa, ewidentnie i jak Fifka mówi, dziwne, bo chodzi w 80, a i 68 czasem ubieram, no ale co ja mogę...

Chciałam się na nowo pożegnać. Nie umiem się już tu znaleźć. Czytam i nie mam ochoty pisać, a to bez sensu

Sil mój właśnie tak samo... do teraz ubierałam bluzeczki 68... spodnie 68 są dobre.... ale np. body czy pajace są już kuse i nakłądam 80... nie wiem od czego to zależy,...

Atan pogadam jeszcze z Necią i jak coś dam znać ;-)

Miq u mnie jest od paru dni problem ze spaniem... w nocy śpi, ale zasypianie w dzień to jakiś kosmos...

Kwiatuszku a co się stało znowu?

Nie wiem co się stało z tym moim bąblem... mam dość... codziennie jest płacz przy zasypianiu... ręce są fe... czasem zaśnie sam na ziemi przytulony do koca czasem w łóżeczku.... dzisiaj spał 30 min tylko w ciągu całego dnia... poszedł spać o 19 i teraz wstał i znowu płacze... niby zmęczony a spać nie może... W nocy na szczęście śpi... ale cholera uspać go na wieczór to nie lada wyzwanie....

Żoneczko tak, jak dla nas to tak 68-74 bo w 62 to on już nie wejdzie :dry: ojj biedny Konradek eh.. może ma jakiś skok? Albo ząbki idą.. Ucałuj Szkraba od ciotki :*

Necia uff jak dobrze, że wyniki lepsze! Oby Gosieńka szybko wyzdrowiała! :*

Kwiatuszku
Kochana wyślę następnym tygodniu :* / co Ci zrobiła? Mnie moja ciągle wqrwia.. wystarczy, że o niej pomyślę a już mnie trzęsie :dry:

A mój dzisiaj zajarzył obrót z pleców na brzuch i cały dzień nic innego nie robi a leżenie na plecach jest beee :dry: ledwo po kąpieli go ubrałam bo wiecznie mi się przekręcał :-D słodyczka moja :-)

No a co do teściów to znowu totalna olewka i Michu chyba babci nie widział dobre 3 tyg.. śmieszne :sorry2: oni uważają że to my mamy do nich latać z dzieckiem i o wszystkim im mówić a oni pofatygować się do góry? W życiu :sorry2: jak jechaliśmy z Michałem do szpitala to nawet nie wyszli, z przyjazdem to samo.. zero pytań o jego zdrowie.. Ale na forum miasta to CUDOWNI dziadkowie i najlepiej wziąć wózek i pokazać się ludziom.. Booosz zaczynam ich nie cierpieć.. i mega żałuję że się do nich wprowadziłam..

Ostatnia edycja:
reklama
Tak teraz popatrzyłam na tą tabele skoków to jest w samym centrum jednego... więc może faktycznie to jest to...

Żoneczko
dobrze to ci popakuję tych ubranek, bo są niektóre naprawdę fajne ale typowo właśnie na chłopca.... Miałam już to dawno zrobić ale ciągle coś wyskakiwało dodatkowo czekałam aż mały wyrośnie ze wszystkich tych 74 żeby na Neci je spakować... Nie spodziewałam się ze mała tak szybko do nich dorośnie... :zawstydzona/y:

Co do teściów to ja ci serdecznie współczuję... U mnie jest raczej na odwrót bo oni by chcieli wszytko przy małym robić.... ale ja na szczęście nie mieszkam z nimi więc w sumie nie muszę ich widzieć jak nie chce.... Ostatnio mnie teść zjeżył bardzo... bo mówię mu żeby nie karmił małego biszkoptami na wieczór bo on później nie chce zjeść kaszy i budzi się w nocy na mleko a jednak duży z niego już chłopak i powinien spać całą noc... (bo tak jest kiedy mały zje całą kasze mannę na kolację) a teść mi tu wyskoczył ze "dziadkowie są od rozpieszczania" że "ja też od dziadków dostawałam słodycze" itp itd... noż jak do słupa... ja sama daje małemu biszkopty czy chrupki kukurydziane do pochrupania... ale PO posiłkach... a nie przed bo to żadne jedzenie a jednak brzuch zapycha...

Do góry