reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

A no ząbki... teraz już na pewno idą bo dziąsełka ma takie duze i "inne" w dotyku jak smaruję.

No i nocka była płaczliwa tak jak przypuszczałam... szkoda mi jego, dawałam mu IBUM ale nie bardzo pomógł - choć o dziwo wypił całą dawkę na śpiocha. Dzisiaj postaram się kupić te czopki bo mam wrażenie ze one dłużej i lepiej działały na ból.

Lam
nie to zwykły paracetamol w czopkach ale na ulotce jest napisane ze sprawdza się przy bolesnym ząbkowaniu.
Ale ci fajnie! Ja dzisiaj wieczorem z przyjaciółką na miasto wybywam!

Atan ależ minę mała zrobiła! :-p Może małej też ząbki dokuczają? Albo jakiś skok ma...

No i mały dzisiaj kończy 9 miesięcy! :-) Już zaraz listopad... 3 miesiące do roczku! Jaaacie! Ale ten czas zasuwa!
Dzisiaj idę z psiółką swoją na miasto bo wróciła po pół rocznej nieobecności z Niemiec. Ależ się cieszę!!!! Małego tatusiowi zostawię jak wróci z pracy! A co!

reklama
Witam
Fifka milego wypadu gratilacje 9 mc :-) no czas zasuwa jak szalony :-) ja juz wymyslilam stroj na roczek:-) bodziak z napisem happy birdhey i swieczke ma jedna a do tego spodniczka baletnicy :-)
Lamiav dobrze masz :-) niepotrzebujesz czapki dla ady ?

Eve współczuje Ci bardzo mocno!! Ja brałam 2 tabletki an dobę i czułam się fatalnie!! :/ ale dasz radę!! :* jeszcze będziesz się z tego śmiała :*

NEcia MAłgonia śliczna w tych czapach, taką z bąblem Bartuś też miał w tamtym roku ale szarą - niestety miał ją tylko raz założoną!! Teraz kupiliśmy mu pilotkę! Wygląda bosko!! :-)
co do wydatkó to nawet mi nie mów! Na szczęście moja mama kupiła Tośkowi kurtkę na zimę! Tzn ja wybrałam a ona zapłaciła :-p
No i zazdroszczę romantyzmu męża :-)

Fifka gratulację dla Konradka!!! Jak ten czas leci, ja nawet nie wiem kiedy a Bartek za chwile kończy 10 miesięcy. Trzeba roczek zacząć planować

Atan Amelcia śliczna :*

Bartuś śpi więc miałam czas zajrzeć do Was! Przy okazji wzięłam udział w konkursie smyka i baaardzo proszę Was o głosy!!! Jeśli się nie myle to można oddać po dwa!
Casting na Smyka na Facebooku | Facebook

Dziewczyny to widok z mojego okna na ogród...

Pogoda oszalała!!! :szok:

Atan nim się obejrzymy będziemy roczek świętować! :-D

Magdalena głosik oddany! :-) A no trzeba! Ja w grudniu będę zamawiać zaproszenia bo planujemy zrobić takie małe przyjęcie i troszkę gości zaprosić :tak:

Teściowa pomogła mi ogarnąć w domu - znaczy głównie małym się zajeła który jest już chory :dry: Wiedziałam że się ode mnie zarazi... no ale nie jest jeszcze źle. Teraz przysną bidulek ale nie mam serca go budzić... niech się zdrzemnie.

Załączniki

• P1100389.jpg
    P1100389.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 52
Fifka ten widok to z okna???
:szok::szok: u mnie leje ale żeby padał śnie??!!

Ja już nie popiszę bo mały diabełek już się obudził!!!! Postaram się zajrzeć jak pójdzie spać!!!

Fifka jestem w szoku :szok::szok: u nas zimno i pada deszcz.. ale śnieg? :sorry2:

Mi na razie brak czasu na wszystko.. Częściej bawię sie z małym niż działam z firmą bo uwielbiam czas spędzony z nim :-D haha

A my z Michem walczymy z Nutramigenem.. nie chce tego jeść :sorry: nie dziwie mu się bo jest ochyyyyydne no ale co zrobić.. na razie mieszam mu ze starym już udało się 2 marki starego+4 Nutry :-) a po kąpieli spróbuje 1:5 uff .. poza tym przeżywam rozszerzenie jego diety :dry: mam zamiar za tydzień dać mu w dzień kleik ryżowy, po 2 dniach kaszkę ryżową, a potem już wprowadzać marchewkę, ziemniak i jabłko.. a napiszcie mi czy marchewkę i jabłko mogę w tym samym czasie mniej więcej albo w odstępie 1 dnia?
Ehh muszę się przyznać, że na chwil obecną mam za dużo na głowie :sorry2:

reklama
Natkusia kazdy nowy produkt wprowadzasz do diety malucha osobno! nie wazne czy to owoc czy wazywo! proponuja jednak zeby najpierw podac dziecku wazywa a dopiero potem owoce bo moze byc tak, ze po slodkim jabuszku nie bedzie chcial juz probowac tych bardziej jalowych smakow.... czyli dajesz jeden produkt z dnia na dzien ciut wiecej, obserwujesz Michasia, kilka dni przerwy i jesli nic sie nie dzieje nastepny. Jak juz bedziesz widziala, ze nie w ogole nie reaguje to mozesz przyspieszyc wprowadzanie nowosci tak ze zdrowym rozsadkiem na czuja :p

Magda co tam u Ciebie?

Do góry