reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

No i malutki już śpi!

Dom wysprzątany! Placuszki ziemniaczane wysmażone dla męża! Lubie takie dni jak dzisiejszy! I malutki był spokojny!

Kwiatuszku miłego!!! :*

Aga jaka śliczna!! Jejku... ależ wspomnienia wracają.... tak jak człowiek jest w ciąży to ma dość... chce już porodu itp... ale później tak tęskno do tego stanu!!!

Dobranoc :*

Miq
fajnie ze wam się tak dobrze układa! :D
A co sukienki to całkiem fajnie wygląda! Choć nie wiem czy na wesele będzie dobra... ta czarna najbardziej elegancka.

reklama
miłego wieczorku laseczki
sun m łyka flegaminke sam kupil wczoraj:)
kwiatuszku to super... mam nadzieje, ze pomoze tak jak mojemu mezulkowi.... Trzymam kciuki za powodzenie &&&&&&&&& :-)

Aga gdzie jest ta galeria bo ja jakos nie moge znalezc :sorry:

No ja tez juz bede sie szykowala do spania... Tak mam, ze max o 21 juz spie... ale znow budze sie i nie spie miedzy 3-5 rano... pozniej znow spie i w ciagu dnia w pracy kolo godz. 13 znow mam kryzys senny :-)

Ostatnia edycja:
Fifka to ślub cywilny z przyjęciem-obiadem,dlatego nie musi być super elegancko a zależy mi na łatwym dostępie do cyca dlatego coś takiego szukam

no moja kobietka też już śpi :-) zjadła 160-170 ml kaszy manny i 20 ml mleka :szok:

miq wydaje mi się że fajna i wystarczy na taką imprezę a i do cyca łatwy dostęp :tak: mój małż jak Gosia wróciła do domu był na urlopie wypoczynkowym a teraz ma iść na ten tacierzyński ale mają tyle pracy że nie ma kiedy. A malutka naprawdę fajnie daje ci pospać w nocy oby tak dalej. A i z kupkami będzie lepiej no i za tydzień jak coś może już bobotic dostać gosi poza bólem brzuszka to i kupki lepiej po tym było robić

fifka dzisiaj było ok zobaczymy jutro :) mam nadzieję że szybko się nauczy radzić z takim jedzonkiem bo chciałabym dawać domowe a nie sklepowe jedzonko na obiadki. W sobotę spróbuję dać jej coś ze świeżych owoców na deserek. a ten jogurt naturalny to już mogę np do owocków z łyżeczkę dać czy za wcześnie?

Aga śliczny ten bąbelek twój :-) śpij ile wlezie teraz :)

Sun najgorzej to w ciągu dnia jak się w pracy jest opanować taką senność ;-) i prosiłabym cię o przesłanie wiesz czego :)

ja się rozglądam powoli za ciuszkami dla Gosi bo przerażają mnie najbliższe 2-3 mce :eek:

hej Dziewczyny wpadłam an chwilke Was podczytać troszkę ale nie mam siły, zmeczyło mnie dzisiejsze prasowanie i główkowanie sie nad tym które ciuszki będą pasowac na mojego syneczka a które będą za duże, lekarz twierdzi ze bedzie mały ale co w jego myśli oznacza mały.. eh poryczałam sie z tego wszystkiego z reszta ostatnio cały czas rycze czy to normalne pod koniec ciazy?? :eek: nie mam apetytu i w ogóle boje sie tego wszystkiego..

miq ja też dawałam espumisan na początku ale bobotic lepszy to najbliżej do tych niemieckich dobrych kropli ma i rzeczywiście lepiej się sprawdził u nas no i przy okazji tańszy niż espumisan. Czasami jak coś jej leży na brzuszku to i teraz daję a regularnie brała do końca sierpnia. jak było naprawdę źle to dostawała co 2 karmienie a jak lżej to doraźnie może ze 2 razy dziennie.

Miq u nas też Bobotic najlepiej się sprawdzał! Ale Twoj mała chyba go jeszcze nie może... z tego co pamiętam jest on dozwolony po 28 dniu życia.
A co do sukienki to w takim razie będzie super na taką kolację a i cena fajna! :tak:

Claudusia to normalne... Ja też ryczałam całą końcówkę... hormony szaleją.
Co do ubranek mój malutki też był mały jak się urodził... Miał tylko 50cm, I pasowały na niego ubranka od 50-56. 62 niemal na pewno możesz jeszcze pochować bo będą sporo za duże.

Sun
dobranoc!!

Necia a ja wiem... możesz spróbować ale ostrożnie z tym bo nie wiesz czy mała nie będzie miała alergi na mleko. Daj jej z 3 łyżeczki i obserwuj przez kolejne 2 dni. Jak nic nie będzie to dasz więcej!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry