reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Fasolka Netka ooo matulu.. ale z Was dżagi :tak::szok: modelki jak nic ;-) BOSKO!! Też bym sobie coś zrobiła z włochalami ale mam ich dosyć.. lecą mi garściami i już mi się chcę tym rzygać :wściekła/y:

Fasolka czyś Ty przypadkiem nie na serio siostra bliźniaczka Kożuchowskiej? :-D

reklama
Laski może któraś ma pojęcie, jak długo muszę dusioć pałki z kurczaka,żeby się nadawały do jedzenia?
hhahaha Natkusia miód na moje oczy hyhyhy oczywiście, ze siostra tylko trochę grubsza ;-)
sleepy to figlarne to tak specjalnie bo nawet słoń w zoo wie, że jak ładnie będzie pozował i nikt nie zobaczy to jakiś cukierek się trafi :-)

Ostatnia edycja:
No, no, no... Dziewczyny fryzurki piękne :-)
Miq twoja mała kobitka punktualna jest... Termin ma na jutro to co się będzie pchała wcześniej? ;-)

A mnie muli... :baffled:

zafasolkuję ja jestem na początku ciąży... A czasem czuję się jakbym nie była w ciąży tylko strasznie chora :-(
Zawsze ciążę sobie zupełnie inaczej wyobrażałam. Jako piękny stan, w którym czujesz się super (no może poza 9 miesiącem) i w ogóle masz mnóstwo energii. A tu dooopa :sorry: Na nic nie mam siły, sypiam w dzień, dzień bez mdłości jest dniem straconym... Jak ja Ci miq zazdroszczę...

hej hej dziewczynki,
fasolka: ty lasencjo jedna, aleś sobie sesję strzeliła , no pieknie kobieto wyglądasz , tylko więcej uśmiechów proszę, a piżamka sexi pierwsza klasa :-)
neciuszka: wiesz że dzisiaj normlanie mi sie śniłaś, że zawitałas do mojego miasta i trzymała twoją Gosieńkę na rękach ,ale było fajnie, a ona taka słodka i dłuższa od mojej Ady ;-)

pok: jeszcze raz gratulacje wielkie, przeszłaś poród super, i w ogóle pełen podziw :-)

natkusia: cześć kruszyko co u Was jak sobie radzicie ?

slyp:ty zamawiaj czapkę szczura żeby z mysią była para :-D

A ja jutro zostawiam małą u teściowej i jade do gina, mam stacha bo wydaje mi sie ze coś mam, ale nie wie co, boję i w ogóle nie wei mczego.

zafasolkuję ja jestem na początku ciąży... A czasem czuję się jakbym nie była w ciąży tylko strasznie chora :-(
Zawsze ciążę sobie zupełnie inaczej wyobrażałam. Jako piękny stan, w którym czujesz się super (no może poza 9 miesiącem) i w ogóle masz mnóstwo energii. A tu dooopa :sorry: Na nic nie mam siły, sypiam w dzień, dzień bez mdłości jest dniem straconym... Jak ja Ci miq zazdroszczę...

W 2 trymestrze zaczyna być ok,przynajmniej u mnie było wtedy najlepiej,energii miałam za 5, w pierwszym muliło mnie i ciągle byłam padnięta.
O tym,ze ciąża to najlepszy okres w życiu i że to nie choroba, mówią baby,które nigdy w ciąży nie były i faceci ;-)

hej hej dziewczynki,
fasolka: ty lasencjo jedna, aleś sobie sesję strzeliła , no pieknie kobieto wyglądasz , tylko więcej uśmiechów proszę, a piżamka sexi pierwsza klasa :-)

A ja jutro zostawiam małą u teściowej i jade do gina, mam stacha bo wydaje mi sie ze coś mam, ale nie wie co, boję i w ogóle nie wei mczego.
A dziękuję Lamiav
a czujesz, ze co masz? :-D:-D:-D na węch bierzesz? czy coś cie boli? :-D:-D:-D

Stwierdzam fakt,że po ciąży zmieniły mi się smaki. Nie dość, ze ogórkową w ogóle biorę do pyska,to robię ją dość kwaśną i ona mi smakuje. Szooook. A w ogóle pierwszy raz zrobiłam ogórkową krem i powiem Wam,ze noo pycha.
Ponieważ nie mam kultury jedzenia i jem za szybko to postanowiłam teraz zupy miksować. Ciekawe jak by wyglądał kurczak w sosie słodko kwaśnym zmiksowany z makaronem - bo to na jutro planuje ;-)

edytowane po raz milion - cycki mnie swędzą pieron wie na jaką okoliczność.

Ostatnia edycja:
a czujesz, ze co masz? :-D:-D:-D na węch bierzesz? czy coś cie boli? :-D:-D:-D

Heheheheheh zafasolkuję boska jesteś :-D:-D:-D To mi humor poprawiłaś! :tak:

Też słyszałam, że w II trymestrze ma być lepiej. Ale najpierw muszę przeżyć do końca 12 tygodnia, a z tego co słyszałam to może być jeszcze gorzej... Nic to Wy przeżyłyście to i ja nie mam wyjścia ;-)

Fasolka wiedziałam! To podobieństwo.. ;-)

Lam dobrze, dziękuję że pytasz :* Mały rośnie jak na drożdżach, jest kochany i grzeczny no i przede wszystkim nocami oszczędza mamę ;-) przypętał mu się katar ale zwalczamy go :-) a co u Ciebie? Co masz na myśli z tym ginem że coś masz? Będzie dobrze :*

Aga nie chcę Cię straszyć ale najpierw są mdłości a potem zgaga no a potem to już końcówka więc czasami nie będziesz umiała się ruszać :-D uroki ciążowych 9 mscy ale i tak WARTO :tak:

reklama
najbosksza :-)
u mnie 1 trymestr mdłości - obyło się bez rzygania, 2 całkiem ok, a w 3 jak się zaczęło sypać to co tydzień coś, aż w 30 tadadada oto nadejszła wiekopomna chwila, kiedy to moje dziecię przyszło na świat ;-)
aktualnie piszczy do wiatraka sufitowego :-)

Do góry