reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

pok jestem przygotowana, że będzie gorzej. Przynajmniej psychicznie jestem nastawiona.
Bo z tygodnia na tydzień jest coraz słabiej... Ale nieważne i tak się cieszę, bo spełnia się nasze największe marzenie. Tak długo czekaliśmy, że i to przeżyjemy :tak: Choć nie ukrywam, że miałam nadzieję, że okres ciąży będzie wyglądał zupełnie inaczej. O ja naiwna! :confused2:

pok
jak to jest na początku? Bardzo strasznie? ;-) Sama sobie radzisz czy masz kogoś do pomocy?

Amalfi wiesz, że ja jestem czujna? :-p To już koniec fotek czy mam jeszcze grzecznie czekać? ;-) :-D

Fasolka - faktycznie Łucja pośpieszyła się na świat. Ale o jakich uwagach Ty piszesz?!

reklama
AGA 27 juz koniec, reszta nie nadawala sie do wstawienia, teraz koncze ta zyrafke, ktora ma FIFKA, tylko mniejsza troszke, ale dla mojego akurat starczy, bo ja na zime bede miala ;)

ZAFASOLKUJE ja Ci powiem ,ze mi tycie najbardziej przeszkadza i nie moge doczekac sie dnia, kiedy zaczne to gubic wreszcie i wroce do moich ciuchow w moim rozm. Teraz sie kąpałam i powiem, ze o mało sie nie poryczałam, nie moge sobie z tym poradzic, normalnie toczę się. A ruchy czułam dośc wczesnie bo w 18tc, wiec jak na pierwszą ciąze to wczesnie

Ostatnia edycja:
aga kochanie przejdzie i ten najgorszy okres i będzie lepiej choć w każdym etapie jest coś co przeszkadza. dasz radę buzia się mi raduje jak ciebie i sun tutaj widzę :-)

sun kochana a jak ty się czujesz?

fasolka kochana moja ty piękna kobieta jesteś :*

Fifka przechlapane macie, moja dziś miała jakiś koszmarny dzień spała od rana do teraz w sumie godzinę. Ciekawa jestem jaka nocka będzie

amlafi ja też jakoś wcześnie poczułam chociaż pulpet jestem okropny. ja to cudeńko od ciebie też zamówię jakieś :-) tylko nie wiem czy coś brać na zimę czy wiosnę lepiej muszę pomyśleć.

kwiatuszku dziękuję :* połechtałaś mnie tymi słowami :-D

moje kobiety są niesamowite (babcia i mama) dostałam piękne butki zimowe. taka moja przyszywana ciocia znajoma mamy była u nas dziś i Gosia dostała od niej piękny komplecik - bluza, spodnie i bluzka z długim za 60 zł. od własnej babci (teściowej) nie dostała żadnego ubranka.

dawałam dziś gosi ten deserek z nestle jak kazała pani doktor tak jej smakowało że nie nadążałam jej karmić :-)

no witam
po 1 miq czekam ;-) na jutrzejsze zdjecie ;-)i na córeczke twoja ;-)

po 2 necia sliczne wloski ;-)ale fajnie ze prezenty dostala ;-)

po 3 fasolka nie wymyslaj sliczna jestes ;-)

po 4 fifka wspolczuje chorupska... biedny twoj konradek a jakie mleko pije? ja nadal karmie piersia choc boje sie ze one juz jest malo tresciwe choc spi o nim ale malo mi przybiera i chce wiecej stalych pokarmow ale dalam jej dzis bebilona i zwymiotowala ...

po 5 POK no no ale historia ja tez mialam leski ze szczescia ;)

po 6 magdalenko jak tam twoj? i jak praca?domagam sie nowych fotek ;-) a filmik uroczyj jak sie smieje na fb ;-)

po 7 lamiav fajowa czapka ;-)

po 8 almafi to juz 6 mc gratuluje ;-) jak ten czas leci ;-)
po 9 FASOLKA CO ZA DOLEK??????????co ci znowu nagadal?

reklama
MAGDA czesc! To Ty juz wystarana jesteś?:-D Szybko Ci to wszystko idzie heheheh:-D:-D
ATAN no 6 zaczełam jakis czas temu, leci powolutku, kilogramy szybciej:-(

Do góry