reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Skurcze? A co to takiego? Brak jakichkolwiek skurczy:-( Bratowej nie ma co pytać bo ona nic nie powie(albo wymyśli niewiadomo co) a uwielbia wszystko co firmowe... A brat zupełnie się nie orientuje ah

reklama
Cześć dziewczynki
biggrin.gif

Wzięłam się dzisiaj za sprzątanie i niestety odkurzacz się popsuł
shocked.gif
i nici z odkurzenia całego mieszkanka... No ale zrobiliśmy z mężulkiem pyszną sałatkę i leczo.. i "głodzilla" się najadła
laugh.gif

Mig no to widzę, że powolutku się coś u Ciebie rozkręca.... super ;-)

Myslałam nad szczeniaczkiem... bo garnuszek dostal na świeta ode mnie,początkowo chciałam mu kupić fotelik samochodowy,oni dużo nie.jeżdzą i babka w.sklepie pokazywała nam taki z różnymi atestami,właśnie na takie wyjazdy raz kiedyś,"rosnący razem z dzieckiem" ale potem sobie myśle po jaką cholerę ja mam się tak wykosztowywać przecież za.chwilę będę miała swoje dziecko...

Siema wszystkim :-)

Miq ja lubię zabawki edukacyjne, ale nie na baterie, ze dziecko wcisnie i coś gra, ale jakieś drewniane klocki np na wózku, takie elementy do zakładania na patyczek, te takie drewniane zabawki jak w Ikea. Ja zawsze takie zabawki kupowałam i ewentualnie coś do ubrania, żeby dodatkowo rodziców odciążyć nieco.
Lam po wyjeździe było ok do dzisiaj. Natomiast dzisiaj przepraszam za wyrażenie jestem tak wqurwiona, nieeee to jest źle powiedziane JESTEM TAK WQURWIONA, ZE JA PIER*DOLEEEEEEE!
Jak bym mogła to bym temu mojemu głupiemu mężowi tak w pysk dała, żeby się we własną du*pę pocałował.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a ja nie wiem co się ze mną dzieje. To, że mnie mdli to już standard. Dzień bez mdłości dniem straconym :-p Ale to co się dzieje z moim smakiem to jakiś szok jest :szok: Od kilku dni odrzuca mnie od wędlin i mięsa. A dzisiaj jestem w zasadzie na samych warzywach plus w ciągu całego dnia jedną bułeczkę zjadłam. Tylko warzywa mi podchodzą. I tylko ugotowane... Masakra jakaś. A obiecywałam sobie, że jak już będę w ciąży to będę się zdrowo odżywiać... :angry:

Uuuuuuuuu... Zafasolkuję to Ci podpadł ;-)

Zafasolkuję nie strasz... ;-)
Już mi 2 dni temu endokrynolog powiedziała, że do 11 tygodnia to może być raczej tylko gorzej :baffled:
Jakoś sobie tego nie wyobrażam...

reklama
Ja to jednak miałam dobrze,mogłam jeść wszystko,nie było mdłości i innych cyrków...

Co do zabawek to ja też lubie takie proste zabawki,ale nie wszystkim rodzicom pasuje,żeby usiąść z dzieckiem i się pobawić,a Ci właśnie do takich należą...
Fasolka co mąż nabroił?

Do góry