reklama
Cześć dziewczynki
Wzięłam się dzisiaj za sprzątanie i niestety odkurzacz się popsuł
i nici z odkurzenia całego mieszkanka... No ale zrobiliśmy z mężulkiem pyszną sałatkę i leczo.. i "głodzilla" się najadła
Mig no to widzę, że powolutku się coś u Ciebie rozkręca.... super ;-)

Wzięłam się dzisiaj za sprzątanie i niestety odkurzacz się popsuł

Mig no to widzę, że powolutku się coś u Ciebie rozkręca.... super ;-)
miq
Fanka BB :)
Myslałam nad szczeniaczkiem... bo garnuszek dostal na świeta ode mnie,początkowo chciałam mu kupić fotelik samochodowy,oni dużo nie.jeżdzą i babka w.sklepie pokazywała nam taki z różnymi atestami,właśnie na takie wyjazdy raz kiedyś,"rosnący razem z dzieckiem" ale potem sobie myśle po jaką cholerę ja mam się tak wykosztowywać przecież za.chwilę będę miała swoje dziecko...
zafasolkujęodzaraz
Siema wszystkim :-)
Miq ja lubię zabawki edukacyjne, ale nie na baterie, ze dziecko wcisnie i coś gra, ale jakieś drewniane klocki np na wózku, takie elementy do zakładania na patyczek, te takie drewniane zabawki jak w Ikea. Ja zawsze takie zabawki kupowałam i ewentualnie coś do ubrania, żeby dodatkowo rodziców odciążyć nieco.
Lam po wyjeździe było ok do dzisiaj. Natomiast dzisiaj przepraszam za wyrażenie jestem tak wqurwiona, nieeee to jest źle powiedziane JESTEM TAK WQURWIONA, ZE JA PIER*DOLEEEEEEE!
Jak bym mogła to bym temu mojemu głupiemu mężowi tak w pysk dała, żeby się we własną du*pę pocałował.
Miq ja lubię zabawki edukacyjne, ale nie na baterie, ze dziecko wcisnie i coś gra, ale jakieś drewniane klocki np na wózku, takie elementy do zakładania na patyczek, te takie drewniane zabawki jak w Ikea. Ja zawsze takie zabawki kupowałam i ewentualnie coś do ubrania, żeby dodatkowo rodziców odciążyć nieco.
Lam po wyjeździe było ok do dzisiaj. Natomiast dzisiaj przepraszam za wyrażenie jestem tak wqurwiona, nieeee to jest źle powiedziane JESTEM TAK WQURWIONA, ZE JA PIER*DOLEEEEEEE!
Jak bym mogła to bym temu mojemu głupiemu mężowi tak w pysk dała, żeby się we własną du*pę pocałował.
Ostatnia edycja:
Aga_27
Ciężarówka :)
Dziewczyny a ja nie wiem co się ze mną dzieje. To, że mnie mdli to już standard. Dzień bez mdłości dniem straconym
Ale to co się dzieje z moim smakiem to jakiś szok jest
Od kilku dni odrzuca mnie od wędlin i mięsa. A dzisiaj jestem w zasadzie na samych warzywach plus w ciągu całego dnia jedną bułeczkę zjadłam. Tylko warzywa mi podchodzą. I tylko ugotowane... Masakra jakaś. A obiecywałam sobie, że jak już będę w ciąży to będę się zdrowo odżywiać... 
Uuuuuuuuu... Zafasolkuję to Ci podpadł ;-)

Uuuuuuuuu... Zafasolkuję to Ci podpadł ;-)
zafasolkujęodzaraz
Aga to się ciesz, ze chociaż warzywa Ci podchodzą :-)
Ja od 8 do 12 tygodnia jadłam praktycznie tylko manne na mleku :-)
Ja od 8 do 12 tygodnia jadłam praktycznie tylko manne na mleku :-)
zafasolkujęodzaraz
Aga ja nie straszę ja informuje :-)
reklama
miq
Ja to jednak miałam dobrze,mogłam jeść wszystko,nie było mdłości i innych cyrków...
Co do zabawek to ja też lubie takie proste zabawki,ale nie wszystkim rodzicom pasuje,żeby usiąść z dzieckiem i się pobawić,a Ci właśnie do takich należą...
Fasolka co mąż nabroił?
Co do zabawek to ja też lubie takie proste zabawki,ale nie wszystkim rodzicom pasuje,żeby usiąść z dzieckiem i się pobawić,a Ci właśnie do takich należą...
Fasolka co mąż nabroił?
Podziel się: