mi
q: o widze ze jeszcze sie nie wypakowałaś :-), ja nawet nie wiem jak to jest ze skurczami przed bo ja ich nie miałam ,tzn. miałam takie malutkie, dopiero po oxytocynie w szpitalu zaczęły sie prawdziwe skurcze .Twoja niunia urodzi sie w dzien terminu i bedziesz jak ja w 5 % kobiet które rodzą w terminie ;-)
natkusia: ale miałas stresa, ale dobrze ze test zrobiłaś i jestes spokojna ,nie martw sie o nas my nic nie zmajstrujemy pod nieobecność młodego bom ja nie gotowa na kolejne dziecko
f
asolka: no i przypomniałas mi ze paznokcie też musze sobie zrobić bo zmyłam tydzien temu i do tej pory nie mam czasu pomalować ,a ty jak samopoczucie po krótkiej wyprowadzce ?
slyp: ja ci powiem nie sprzedawaj wózka 3w1 bo fakt ze to noszenie składaniae, przekłądanie jest do dupy - mam to samo, ale radze ci przezimuj, gadalam ze znajomą i tez narzekałam na to noszenie w tą i spowrotem wszystkich części wózka ale mi odrdziła. Taeraz zima, wiec z taką lekka spacerówka bedzie ci żle, Filip jeszcze malutki wiec będzie mu cieplej i wygodniej, w przyszłym roku jak zrobi sie wiosna to wtedy pomysl o sprzedaży, dobrze ci radzę :-)
fifika: wspołczuję ,skoro tój wózek taki cięzki ,ja sie ciesze ze mam skrętne koła, raz zablokowalam na prosto to jechało sie tragicznie, wózek zrobił sie sztywny i czułam sie jakbym nie potrafiła wózka poprowadzić, te skrętne koła sa super, jedyna wada to to ze rączka sie nie przekłada tylko muszę całą gondole ściągać i zakładać w drugą stronę
neciuszka: zjadłąm i wypiłam wirtualie co podałas i jestem syta