reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Miq, szkoda gadać. Opowiadałm kiedyś o tej wpieralalającej się we wszystko jego ciotce.Ja próbuje ją w pewien sposób odizolować od Łucji. Tak żaby to jej najbliżsi ciocie i wujowie oraz dziadki mieli z nią najlepszy kontakt (a raczej ona z nimi). Chciałam wprowadzić zasadę, że ciotka może do Łucji przychodzić raz w tygodniu. Niestey mój mąż jest dla każdego asertywny, tylko nie dla ciociuni. No i dzisiaj ta oczywiście przyłazi, żeby zobaczyć Łucje, a ja mówię, ze jej Łucji nie pokaże bo po powrocie z wyjazdu ona jeszcze nie widziała się z dziadkami (moimi rodzicami) po czym co robi mój mąż???? Oczywiście, leci na górę i przynosi Łucje. Nosz qurwa mać myślałam, ze mnie pi*zda strzeli. Sory za te bluzgi, ale mnie szlak chce trafić. Już nawet burakowi nie tłumacze, ze jest burak bo szkoda się zniżać do poziomu buraka, a i tak na koniec usłyszę żebym w lustro spojrzała bo to mojego męża jedyny argument w kwestii ciotki.

reklama
No faktycznie nie kumaty ten Twoj mąż,on od tej ciotki jest całkowicie uzależniony,Wy to chyba na koniec świata byście musieli się wyprowadzić żeby się od niej uwolnić. Ona pewnie dobrze wie,że miesza między Wami i bardzo jej to odpowiada... Co za franca

Ja przy najbliższej okazji w większym gronie, jeśli tylko coś znów pierd*olnie (o ciotce mowa) mam zamiar powiedzieć, ze jeśli to małżeństwo się rozpadnie, a wszystko zmierza w tym kierunku to będzie tylko jej wina. I niech sobie rodzina myśli co chce mi aktualnie już to wali.

niewiem czy moge ale chcialam was poinformowac iz POK nasza kochana urodziła 16 wrzesnia (rowniutenko w terminie) o 8:46 urodzila sie Zosia :) 3130 g i 50 cm (51 wg szpitala, 50 wg pediatry).
GRATULUJĘ :-)

O nieee to chyba zostałam już tylko ja:szok:
Pok gratulacje!!!
Fasolka a jak ja odbiera reszta rodziny? Masz tam w ogóle w kimś wsparcie?
Bożesz może się obrazisz ale Twój mąż kojarzy mi się z takim małym kurdupelkiem,który zadręcza ludzi psychicznie,wyszukując ich słabe punkty...nie cierpię takich ludzi,jak ja bym go dorwała razem tą ciotką to bym im dała popalić...

O nieee to chyba zostałam już tylko ja:szok:
Pok gratulacje!!!
Fasolka a jak ja odbiera reszta rodziny? Masz tam w ogóle w kimś wsparcie?
Bożesz może się obrazisz ale Twój mąż kojarzy mi się z takim małym kurdupelkiem,który zadręcza ludzi psychicznie,wyszukując ich słabe punkty...nie cierpię takich ludzi,jak ja bym go dorwała razem tą ciotką to bym im dała popalić...
Ja nie taka znów obrażalska :-) hyhyhy nie taki mały kurdupelek, ale reszta nawet się zgadza. Czy mam w kimś wsparcie? Na bank w teściowej bo ona z tą piz*dą swoje przeszła. A pozostali hmmm pewnie by mnie wsparli po rozwodzie jak by ich wtedy już mój eks zamęczył :-) Narazie jednak jeszcze wojny takiej prawdziwej z nią nie wywołałam, dotychczasowe bitwy wygrywałam, ale zawsze mąż był po mojej stronie. Jeśli by doszło do ostatecznego starcia nie wiem jak by się to skoczyło.

Pok gratulacje !

Ostatnia edycja:
Pok 16 września? Olaaa bogaa :szok: pomału te wieści dochodzą.. w każdym bądź razie wielkie Gratulacje! :-) niech Zosinka się dobrze chowa :* zdrówka!

Miq Ty się opieprzasz ja chcę Ci powiedzieć :-p

Fasolka pamiętam jak o tej ciotce pisałaś.. Franca jedna :wściekła/y: a Twój mąż to zwykły ciulas (przepraszam że piszę tak o Twoim mężu ale słów mi na niego czasami brakuję) .. on jest jakiś klepnięty że jest tak uzależniony od ciotki.. już nie mówiąc że robi coś wbrew Tobie :dry: pięknie świadczy o nim jak o człowieku - masakra! A ten jeden argument na Twój temat niech se w dupsko wsadzi! Kochana nie przejmuj się :* nie warto przejmować się jakimiś fagasami.. żyj dla siebie i dla Łucji :* i pamiętaj że jesteś pięęęęękną kobietą :-)

Dziewczyny które robią same obiadki dla swoich pociech: jakiego sprzętu używacie żeby zrobić papki? Wlaśnie rozglądam się za takim urządzonkiem więc prosiłabym o jakieś rady :-) danke

natkusia ja mam malakser Robot ZELMER 880.0 Symbio Fenomen Avans Brzeg 203 (2645653162) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. polecam baaaardzo jeśli ktoś ma potrzebę zakupu
moja mama jak jej gotuje posiada ZESTAW ROBOT MPM KASIA 116 + SZCZOTKA MPM HIT!!! (2662272258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. polecam mniej (cena równa się jakość)
mam jeszcze coś tego typu Blender Philips HR 1372 Pure Essentials Collection (2627387644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam jeszcze coś tego typu, dobre na małe ilości

Dziewczyny działa wam moja galeria w profilu? Bo ja nie moge swoich zdjęć przeglądać :/

ok już działa

dla tych co nie wiedzą to jest ciociunia https://www.babyboom.pl/forum/membe...-wziac-lopate-iw-ten-blond-pysk-przypier.html

Ostatnia edycja:
Fasolka dziękuję :* galeria działa.. jej Wielka Łu rośnie pięknie :-) a ciotka.. łooo matulu, widać że wredna suka :sorry2: współczuję.. <tuli>

śmigam spać bo o 3 pobudka.

reklama
dobranoc natka ;-)\

kurcze jak się rozpędziłam, to oczywiście przegłam (bo blisko - to ze skeczów Bałtroczyka)
biorę udział w tylu licytacjach ubranek, ze jak je wygram to chyba będę musiała kredyt wziąć, żeby za to zapłacić :szok:
shocked.gif
shocked.gif

Ostatnia edycja:
Do góry