reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
reklama
fifka Nam na szczęscie jeszcze nic się nie dzieje ale juz dzisiaj wyciągnełam swój tako, schowałam foxy i zima nam nie straszna ;)

kwiat: ja mam ten beżowy. col.2 tam jest oznaczone. w rzeczywistości on jest taki bardziej kremowy/beżowy. generalnie bardzo ładny;) a cena to tak żeby te 800 czyli ok połowa chociaż;)

Ostatnia edycja:
Ewika a jaki masz Tako? Ja mam taki:
http://lontypetry.pl/allegro/tako14/easy/easy5.jpg

Fajny jest... żadne konary piaski itp itd mu nie straszne... ale boże 18kg bez dziecka... i wez to podnieś.... :szok: ja po godzinnym spacerze to mam tak ręce wymęczone że szok :-D

Boże babcia zabrała małego na spacer 2 godziny temu... ależ pusto i cicho w domu bez tego małego terrorysty XD

Załączniki

• easy5.jpg
    easy5.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 19
Ewika super!! :-D Mi w tym moim właśnie bardzo brakuję skrętnych kół.... :no: Wykańcza te podnoszenie przedniej części wózka przy każdym zakręcie...

Pewnie gdybym kupiła wcześniej Jumpera zamiast Easy Ridera to bym nie potrzebowała kolejnego wózka...

no i przez was nie wiem co teraz;P kurcze, wiem na pewno że nie chce mi się składać tego wózka w kółko... chciałabym zamienić go na wózek mały, lekki ale stabilny i fotelik. co do fotelika jestem pewna jaki, ale ten wózek:/

reklama
Do góry