reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

helloł!!

Sun, czy ja już pisałam jak bardzo się cieszę z twojej kruszynki?! TAAAK??!! Nie szkodzi! jeszcze raz ci kochana strasznie gratuluję i cieszę się okrutnie;)

fasola: dzięki że pytasz ale to nie żaden dołek tylko taka jakoś... ale już zrobiłam sobie kurację spacerową i jestem jak nowonarodzona!:D Wczoraj 3h, dziś godzinka i jest ekstra;)a że chodzę sobie po łąkach i polach to nawet wrzask małego się jakoś wygłusza i nie jest tak źle;) hehe;P nie no żartuje0- mój chłopak tylko raz coś tam zaplakał i już po sekundzie było dobrze:0 rośnie mi kolega starsznie, taki już jest myślący i kumaty i tak się uśmiecha ładnie dużo.. sama sobie takiego przystojniaka zazdroszczę;) już się martwię co ja będę musiała wymyslać żeby te wszystkie lafiryndy które tylko czekają żeby go usidlić wykolegować... bo ja i mój synek kupimy sobie kota, filipek bedzie mi oddawać wypłatę do skarpety i tak sobie będziemy żyć zapatrzeni w siebie! o tak właśnie!;) (adusia nie słuchaj, ty jesteś kochana i ciebie będę okazyjnie do mężusia dopuszczać na krótkie widzenia;):*)

nat: ja to powiem tylko tyle... HAHAHAHAHAHHAHA!! i & za rodzeństwo dla michasia bo widzę że chcesz tylko się boisz przyznać;P

lam: co tam u mojej ślicznotki? filipek dziś do mnie tak: agugu grrrrr arl arl... (mama gdzie nowe zdjęcia mojej żony...) i co ja mam dziecku powiedzieć, NO CO?!

necia: odpisała ja:*

coś jeszcze komuś..:>

aaa.. no fifka oczywiście:) co tam konradek robi ciekawego? zdjęcie by może jakieś nowe?
magdaleno.. prawie popuściłam podczas filmiku.. to już oficjalne.. jeżeli nasi synowie okażą się gejami, to mamy parę..
aaa.. i sprawa jest do Pań.(tak tak,głównie do sun oczywiście;P) czy któraś z Pań nie zna kupca na wózek o taki: Dada Paradiso Group | producent wózków dziecięcych | Love Peace & Babies ! w kolorze bezowym?pierwszym użytkownikiem jest filip;) spacerówka tylko wyjęta z kartonu, nawet nie montowana, gondola używana sporadycznie. wszystko w stanie idealnym poza tym drążkiem od hamulca oczywiście bo on trochę porysowany jak to hamulec;P sprzedam z chęcią gdzieś tak za miesiąc do półtora:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Sleep ja Cię proszę.. jakby było to bym nie była total załamana (bo jak można się załamać z powodu dziecka, byłby grzech) no ale ja Cię proszę przy takim małym szkrabie ciąża? A potem jeden ledwo chodzi a drugi ciągle na cycu? Ooo nie.. to nie dla mnie :no: także Ty mi tu nie wpieraj że chciałabym a boję się kobieto! :-p
Czemu chcesz sprzedać wózek, Nie podoba się? Myślałam żeś zadowolona.

Natkusia u mnie stoi już wielkie pudło z ubrankami dla ciebie w rozmiarach 62-68... ciągle coś mi wypada i wstyd mi jak dibli ze jeszcze ci go nie wysłałam... ale tego jest z dobre 5 kg! :szok:

Sleepy a dlaczego sprzedajesz go? :szok: Masz inny czy jak?

Ja się przymierzam do kupienia spacerówki... to już będzie nasz 3 wózek... BO! Mój zielony TAKO jest dla mnie za ciężki na codzienne śmiganie po mieście... korzystam z niego tylko spacerując tu po okolicy bo mamy tu pełno żwirowych dróg i sprawdza się na nich super! No jak wspominałam jest za ciezki na wnoszenie do autobusu i nie mieści się nam w samochodzie :confused2: Drugi nam się rozpada... no ale jak ja wożę po 10kg zakupów w koszyku plus mały to nie ma co się dziwić ze koła się powykrzywiały :-D a jako ze jest to wózek firmy "NO NAME" to nawet nie mam jak do niego kółek dokupić... poza tym zimą te maleńkie kółeczka nie dadzą rady... więc szukam teraz jakiejś spacerówki ze skrętnymi dużymi kołami, lekkiej ale stabilnej.... marzy mi się wózek Graco... ale na razie nie widziałam używanych...
http://img1.cokupicstatic.pl/c_big399361.jpg

Załączniki

• c_big399361.jpg
    c_big399361.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 25
nat: bo ja bardzo zadowolona! tylko ja bym chciala już jednoelementowy! jak mi przychodzi co pięć minut ten bagażnik otwierać, wyjmować gondolę i szukaćdla niej czystego miejsca na ziemi.. wyjmować stelaż, rozkładać, montować , wyjmowaćszkraba, pakować.. matko padam! a jeszcze jak idziemy z fotelikiem na stelażu to jeszcze te przejściówki !! matyldo.. no koniec! mały mi już siada więc jeszcze z miesiąc i będzie stabilny. a wtedy ja kupuję spacerówkę, raz dwa i złożona, raz dwa rozłożona.. żyć nie umierać!:p
no dooooooooobra no, to niech to będzie fałszywy alarm noooo.. ale wiedź że się na tobie zawiodłam;P

fifka: już napisałam dlaczego. mi się taki widzi: http://allegro.pl/vito-lekka-spacerowka-eurocart-wys-24h-nowosc-i2611499254.html
nie ukrywam że głównie cena. ale jak coś to się rozkłada i mały będzie mógł sobie leżeć. mnie tylko ten fotelik trzyma bo on mi do 9 kg potrzebny. kolejny taki upatrzyłam: http://allegro.pl/britax-romer-evolva-1-2-3-9-36-kg-max-i2635330394.html
no i dlatego ten miesiąc. i więcej miejsca mi się zrobi w mieszkaniu bo ta gondola nie będzie leżeć na środku pokoju. a i tak ten mój kloc już wypełnia ją do cna....

Ostatnia edycja:
helo!!
natkusia testuj testuj!!
miq no a ty dalej w dwupaczku ;)
fifka my mamy taki Wózek Bertoni Foxy Spacerowy - opinie, komentarze o produkcie i powiem Ci rewelacja i jaki ma DUŻY kosz na zakupy!! Większy niż mój tako.
Musze wam powiedzieć, że moja koleżanka właśnie dostała skurczy i narazie czeka w domu aż coś się rozwinie bo są dopiero co 2 godz ;) ale mam adrenalinke, że hoho!!

Ostatnia edycja:
Ewika ja mam teraz niemal identyczny jak twój... toczka w toczkę... nawet te tacki z przodu dla małego i z tyłu... rozkładanie jedną ręką itp. ale on nam się właśnie zaczyna rozlatywać... :confused2: Jestem z niego MEGA zadowolona... kosz ma ogromny, wszytko się mieści.. leciutki... no ale mi koła te tylnie są już pod kątem... jazda po chodniku super... ale nie daj boze będą jakieś wertepy to mam wrażenie że koła się połamią bo są maleńkie... a cholera jasne nie ma jak dokupić większych!

Gdybym tylko znalazła sposób na zmienienie kół na większe - a najlepiej pompowane to by to był wózek IDEALNY!

Kciuki za koleżankę! :-D

Sleepy
to ja teraz właśnie mam podobny... i od razu ci mówię że przeklniesz te maleńkie kółeczka... chyba ze chodzisz nieza dużo i zawsze po prostych chodnikach...

Ostatnia edycja:
Żoneczko nic się nie stało :*

Sleep ano fakt .. z taką gondolą albo spacerówką gdzieś się wybrać to ola boga.. więc Cię rozumiem :-) my dostaliśmy parasolkę Coneco od znajomych i jak gdziekolwiek jedziemy to bierzemy ją bo można ustawić tak że Mały leży.. Jak bym miała brać gondolę i stelaż to by mnie uj strzelił :confused2: Czemuś Ty się na mnie zawiodła? Przecież ja dobra kobita jestem.. czysta jak łza :-D

Ewika to powodzenia dla koleżanki :-) u mnie też tak jest.. jak ktoś z otoczenia jest przed porodem to strasznie to przeżywam :-D a ktoś bliższy to już w ogóle.. w listopadzie moja dobra kumpela ma termin i już obgryzam paznokcie ;-)

sleep widziała ja odpisze jak znajdzie czas czytaj wieczorem postara się teraz będzie pierogi robiła

fasolka w wolnej chwili taaak też postaram się wieczorem naskrobę ci maila :-) dobrze że ci fajnie po tym wyjeździe zazdraszczam. ja ciekawa jestem czy mój mąż będzie pamiętał o moich urodzinach. a lilianka to nie wychodzi bo ona wyjdzie 25ego :cool2:

Sun kochana tylko pozytywne myśli :-) ach piękny piękny ten suwak twój

natuś kochana ładnie sobie poczynasz :-p

cholender jasny wierca nad nami lece bo gosia śpi i zaraz ryk będzie coś miałam fifkom jeszcze ale to potem

młaaaaaaaaaaaa :*

fifka ja wzielam ten foxy bo ma wlaśnie większe koła niz standardowo i są z miekkiej pianki więc tak nie telepie jak w parasolkach (jedną próbowałam ale na chodniku tak telepało, że mialam wrażenie że mi Niunia wypanie

reklama
o matyldo fifka nie dobijaj mnie:( na taki żeby miał koła torpedy to znowu mnie nie będzie stać:( kurcze że akurat na zimę no.. w tych gondolach zawsze są dmuchane duże i masywne;P

necia: daaaaj pieroga...:zawstydzona/y:

Do góry