sleepyhead9996
Fanka BB :)
helloł!!
Sun, czy ja już pisałam jak bardzo się cieszę z twojej kruszynki?! TAAAK??!! Nie szkodzi! jeszcze raz ci kochana strasznie gratuluję i cieszę się okrutnie
fasola: dzięki że pytasz ale to nie żaden dołek tylko taka jakoś... ale już zrobiłam sobie kurację spacerową i jestem jak nowonarodzona!
Wczoraj 3h, dziś godzinka i jest ekstra
a że chodzę sobie po łąkach i polach to nawet wrzask małego się jakoś wygłusza i nie jest tak źle
hehe;P nie no żartuje0- mój chłopak tylko raz coś tam zaplakał i już po sekundzie było dobrze:0 rośnie mi kolega starsznie, taki już jest myślący i kumaty i tak się uśmiecha ładnie dużo.. sama sobie takiego przystojniaka zazdroszczę
już się martwię co ja będę musiała wymyslać żeby te wszystkie lafiryndy które tylko czekają żeby go usidlić wykolegować... bo ja i mój synek kupimy sobie kota, filipek bedzie mi oddawać wypłatę do skarpety i tak sobie będziemy żyć zapatrzeni w siebie! o tak właśnie!
(adusia nie słuchaj, ty jesteś kochana i ciebie będę okazyjnie do mężusia dopuszczać na krótkie widzenia
:*)
nat: ja to powiem tylko tyle... HAHAHAHAHAHHAHA!! i & za rodzeństwo dla michasia bo widzę że chcesz tylko się boisz przyznać;P
lam: co tam u mojej ślicznotki? filipek dziś do mnie tak: agugu grrrrr arl arl... (mama gdzie nowe zdjęcia mojej żony...) i co ja mam dziecku powiedzieć, NO CO?!
necia: odpisała ja:*
coś jeszcze komuś..:>
aaa.. no fifka oczywiście
co tam konradek robi ciekawego? zdjęcie by może jakieś nowe?
magdaleno.. prawie popuściłam podczas filmiku.. to już oficjalne.. jeżeli nasi synowie okażą się gejami, to mamy parę..
aaa.. i sprawa jest do Pań.(tak tak,głównie do sun oczywiście;P) czy któraś z Pań nie zna kupca na wózek o taki: Dada Paradiso Group | producent wózków dziecięcych | Love Peace & Babies ! w kolorze bezowym?pierwszym użytkownikiem jest filip
spacerówka tylko wyjęta z kartonu, nawet nie montowana, gondola używana sporadycznie. wszystko w stanie idealnym poza tym drążkiem od hamulca oczywiście bo on trochę porysowany jak to hamulec;P sprzedam z chęcią gdzieś tak za miesiąc do półtora
Sun, czy ja już pisałam jak bardzo się cieszę z twojej kruszynki?! TAAAK??!! Nie szkodzi! jeszcze raz ci kochana strasznie gratuluję i cieszę się okrutnie
fasola: dzięki że pytasz ale to nie żaden dołek tylko taka jakoś... ale już zrobiłam sobie kurację spacerową i jestem jak nowonarodzona!
nat: ja to powiem tylko tyle... HAHAHAHAHAHHAHA!! i & za rodzeństwo dla michasia bo widzę że chcesz tylko się boisz przyznać;P
lam: co tam u mojej ślicznotki? filipek dziś do mnie tak: agugu grrrrr arl arl... (mama gdzie nowe zdjęcia mojej żony...) i co ja mam dziecku powiedzieć, NO CO?!
necia: odpisała ja:*
coś jeszcze komuś..:>
aaa.. no fifka oczywiście
magdaleno.. prawie popuściłam podczas filmiku.. to już oficjalne.. jeżeli nasi synowie okażą się gejami, to mamy parę..
aaa.. i sprawa jest do Pań.(tak tak,głównie do sun oczywiście;P) czy któraś z Pań nie zna kupca na wózek o taki: Dada Paradiso Group | producent wózków dziecięcych | Love Peace & Babies ! w kolorze bezowym?pierwszym użytkownikiem jest filip

Ostatnia edycja: