reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

neciuszka: oj żeby to troche bliżej to bym sie nie zastanawiała i cie odwiedziła, a tak ciezko sie zebrać .
Jak męza wygonie z domu to zapraszam do mnie jakos w 2 poojach sie zmieścimy :-D. Bo on mnie straszy ze skoro ja lece teraz do Anglii to on w sie wybierze do pracy za granicę - ja nie zgadzam sie zeby sam jechał do pracy chociaż kasa by sie przydała, ale wole mieć męza przyz sobie niz troche wiecej na koncie :tak:

reklama
Lilianko tutaj ciocia prosi ładnie żebyś sobie opuściła ten piękny mamusiny brzuszek 25tego września i nie narażała mamusi na zbędne koszty ;-)

Dziewczyny ja Was tylko sobie podczytuję, bo brakuje Was na staraczkach, ale rozumiem, że założyłyście wątek mamuś :) I podglądam sobie czasem Wasze pociechy, jak jest taka możliwość :-D

Miq kącik prześliczny! :-) Ja ja już bym chciała być w III trymestrze :-p A to jeszcze tak daleko... ;-)
Czytam, że twojej malutkiej się nie śpieszy. Ma rację dziewczyna - pogoda taka odstraszająca, co się będzie pchała ;-) A tak na poważnie to trzymam kciuki za szybciutki poród :-D

Neciuszka - to zapasy zrobiłaś na zimę niezłe. Ja też troszkę robiłam, ale w sierpniu i głównie ogórki kiszone :) Aha, i już dawno małej Małgosi nie widziałam... Masz może jakąś galerię malutkiej? :-)

Lamiav - czasem zaglądam do Waszej galerii. Twoja mała z miesiąca na miesiąc jest coraz ładniejsza :tak:

no właśnie miałam pisać że dałam do galerii nowe zdjęcia u mnie w profilu jest :)

aga zaglądaj do nas częściej mamusiu :-) postanowiłyśmy nie męczyć więcej staraczek kupkami ząbkami itd

Aga u Nas pogoda całkiem,całkiem niech wychodzi... A zobaczysz jak ten czas Ci zleci,nawet się nie obejrzysz a bedziesz liczyła dni do końca...

Dziewczyny,brała któraś z Was zwolnienie po porodzie,tzn wasi mężowie na Was albo na dziecko?

hej lasencje!!
miq śliczny kącik ;) No Lilianko ciocia prosi o prezent na 30 września ;)
neciuszka zaszalałaś z tymi sloikami ja tez zapasy juz porobilam ;) no i teściowa dała co nie co w słoikach (głównie jabłuszko i śliwki i sok z malin dla niuni)
A u nas chorowania ciąg dalszy. Byliśmy dzisiaj u lekarza bo moja dzieć uważa, że tydzień bez lekarza to tydzień stracony i równo po 6 dniach musieliśmy jechać ;/ katar jeszcze do końca nie przeszedł i przez wychodzącego ząbka zrobiło się zapalenie jamy ustnej (no przecież tego jeszcze nie przerabialiśmy :wściekła/y: )
A z pozytywnych rzeczy to Niunia papuguje, że aż się mordka śmieje, robi papa, taka duża, kosi łapci i ślicznie tańczy i co najważniejsze zaczęła chodzić (zrobi już 5-6 kroczkow i bam na pupcie :-))

aga: oj zobaczysz czas tak leci ze ani się obejrzysz a bedziesz tulić swoje maleństwo :-)

ewikqa: no to gratulacje z okazji pierwszych kroczków :-), no a współczuje chorob, ja az sie boję ząbkowania, na razie u mojej nic nie wychodzi .
A właśnie jaki żel na dziąsła ?????

neciuszka: zaraz sobie twoja kruszyke pooglądam .

a tym czasem koncze bo musze przygotować sie do lekcji historii, biologii, angielskiego, i j., polskiego ufff musze uzupełnić sowoją wiedzę bo nic nie pamiętam , takze do wieczora mam co robić bo mąz dzisiaj w pracy

reklama
lamiav podobno najlepszy jest Dentinox N. My go mamy ale jak małej posmarowałam to miała odruch wymiotny i wiecej go nie stosowałam, obylo się bez niczego ;)

Do góry