na kropelkach pisze od 28 dnia życia hebratka po pierwszym tygodniu z tego co pamiętam. można jeszcze ciepłą kąpiel, masowanie brzuszka w kierunku ruchu wskazówek zegara, leżenie brzuszek do brzuszka. Kolka taka kolka to się zaczyna popołudniami wieczorem a jeśli błąd w diecie no to niezależnie od pory dnia i jak błąd w diecie to i kupka może być brzydka.
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam mamuski obecne i przyszłe
Siemaneczko :*
ależ ja z wami tęsknie :*
Żoneczko :-) opowiadaj co tam u Ciebie? Jak staranka, jak Konrad?
Miq ta Twoja Lilinka to uparciuch
mój też robił se ze mnie jaja i musiała przyjechać teściowa do mnie do szpitala i jak zawsze musiała mnie wqrwić (a wtedy suka podniosła mi ciśnienie)
pojechała do domu, ja poszłam do wc i mi wody odeszły
może to jest sposób Miq 
Netka ja mam nadzieję że Ty odpoczywasz :> ale bym zjadła sobie pierożki mmmm..
Lam to wy tam nie szalejcie jak będziecie mieć wolną chatę bo jeszcze coś Wam się przydarzy ;-)
a ja ostatnio dziwnie się czuję.. mam mdłości, boli mnie podbrzusze, senność, smaki itd i jednym słowem moje objawy na ciąże
czaicie motyw?? I sram pod siebie haha.. mąż kupił mi test ale na razie nie mam odwagi 
ależ ja z wami tęsknie :*
Żoneczko :-) opowiadaj co tam u Ciebie? Jak staranka, jak Konrad?
Miq ta Twoja Lilinka to uparciuch

Netka ja mam nadzieję że Ty odpoczywasz :> ale bym zjadła sobie pierożki mmmm..
Lam to wy tam nie szalejcie jak będziecie mieć wolną chatę bo jeszcze coś Wam się przydarzy ;-)
a ja ostatnio dziwnie się czuję.. mam mdłości, boli mnie podbrzusze, senność, smaki itd i jednym słowem moje objawy na ciąże

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sun jasne że możesz dołączyć!!! Fajnie cię widzieć wśród nas mamusiu :*
Żoneczko ależ się za tobą stęskniłam!! :*
Miq ja podawałam herbatkę na brzuszek z Humany. Jest ona po pierwszym tygodniu życia dziecka. Działała nieźle ale i tak najlepszy sposób na bolący brzuszek to ciepłe powietrze i szum suszarki.
Serio mówię... Szum uspokaja bo dziecko przypomina sobie życie płodowe a ciepłe powietrze na brzuszku rozluźnia mięśnie i daje ulgę w bólu!
Haha Lam to wypoczniesz sobie troszkę od młodego
Co u mnie... nic takiego... mały przechodzi już skok i jest znacznie lepiej! Choć dalej jest bardzo zajmujący to już nie piszczy tak bardzo jak wcześniej. Starania trwają. Zaczęłam teraz nowy - 3 cykl - starań
Ale spoko... to na pewno jeszcze potrwa... nie wierzę ze szybko nam się uda... ;-)
Żoneczko ależ się za tobą stęskniłam!! :*
Miq ja podawałam herbatkę na brzuszek z Humany. Jest ona po pierwszym tygodniu życia dziecka. Działała nieźle ale i tak najlepszy sposób na bolący brzuszek to ciepłe powietrze i szum suszarki.

Haha Lam to wypoczniesz sobie troszkę od młodego

Co u mnie... nic takiego... mały przechodzi już skok i jest znacznie lepiej! Choć dalej jest bardzo zajmujący to już nie piszczy tak bardzo jak wcześniej. Starania trwają. Zaczęłam teraz nowy - 3 cykl - starań

Fifka staram się nie mówić do siebie mamusia, bo nadal mam w sobie jakieś obawy, ale to chyba normalne... prawda??? Kocham już tego dziabąga (bo na razie tak do niego mówimy) mimo, że jest taki malutki... ;-)
Fifka, nie mów, że długo to potrwa.... cuda się zdarzają i dzidzia przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie... powiedz mi jak teraz masz już synka to łatwiej jest starać się o kolejne????
Fifka, nie mów, że długo to potrwa.... cuda się zdarzają i dzidzia przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie... powiedz mi jak teraz masz już synka to łatwiej jest starać się o kolejne????
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Powróciłam :-)
Czy ja dobrze widzę, ze się Miq wypakowała?
ok przeleciałam watek z grubsza i jednak się nie wypakowała.
Może wieczorem was nadrobie,teraz tylko fotki wrzucam i spadam bo mi łeb pęka. Łucja usmarana, ja też na antybiotykach i tak mało kolorowo jest.
Czy ja dobrze widzę, ze się Miq wypakowała?
ok przeleciałam watek z grubsza i jednak się nie wypakowała.
Może wieczorem was nadrobie,teraz tylko fotki wrzucam i spadam bo mi łeb pęka. Łucja usmarana, ja też na antybiotykach i tak mało kolorowo jest.
Ostatnia edycja:
Sun nie zadawaj takich pytań
WITAMY! :*
Żoneczko trzymam &&&&&&&&&& za Twe cykle :* dobrze, że z Konradem już lepiej
u nas też jest skok i już mnie kręgosłup boli od noszenia..
Fasola nie.. Miq jeszcze nie urodziła
pytała bo "świeże" dziecko jej koleżanki ma chyba kolki.
Czy nikt nie doczytał o moich objawach ciążowych?

Żoneczko trzymam &&&&&&&&&& za Twe cykle :* dobrze, że z Konradem już lepiej

Fasola nie.. Miq jeszcze nie urodziła

Czy nikt nie doczytał o moich objawach ciążowych?

reklama
Podziel się: