hej hej, bezludna wyspo :-)
miq: sliczny brzuchalek, no tak jak neciuszka pisze rozolnienie często to znal zbliżającego sie porodu, bo organizm sie oczyszcza ,trzyamam kciuki :-)
slyp: ty mi nic nie pisz o pieknych wlosach bo ja juz mam łyse placki, zakupiłam witaminy ale na razie nie widze poprawy , wlosy wypadają mi garściami a takie ladne były . Weź ty miej dobry humor i na forum mi tu właź bo ja sama jestem w nie najlepszym i chce sobie poprawić czytającv twoje posty
magdalena: oj nic do niego nie dociera, no ale to temat rzeka :-), codziennie lekcej robimy do wieczora i do tego jeszcze uzupelniamy co na lekcajch było bo mu sie nie chciało pisać, juz prawie w każdym zeszycie ma uwage wpisaną, mąz lata do szkoły non stop i sie z aniego wstydzi, chyba dajemy mu za duzo luzu ,za w pazdzierniku idziemy do poradnie rodzinnej to moze cos pomogą .
A Bartuś jest sliczy i ma takie piekne ciemne oczka :-)
dagne : współczuję kobieto latania, jeszcze teraz pogoda do dupy to juz sie nie chce z domu wychodzić
neciuszka: ty miałaś odpoczywać a nie urabiać się po łokcie , kończ z tymi wekami i do wyra, wanny czy gdzie tam lubisz wypoczywać wskakuj , ucaluj Gosieńkę od cioci
eve: o jki malutki zgrabny brzusio, ja w połowie to juz miałam wielką banie, no i teraz zmagam sie z nadwagą :-), ty to pewnie urodzisz i juz wskoczysz w jeansy z przed ciazy ;-)
a ja właśnie siedze z farba na głowie robię sie na głęboki kasztan, zobaczymy jak bede wyglądać no i srka mnie dopada bo myslę juz o locie i się stresuję , kobiety módlcie sie za mnie bo padne trupem , ja taka dzikuska jestem a tu taka wyprawa.
nowe foty w galerii jakby kogoś ciekawuło
PYTANIE:
CZY WASZE DZIECIACZKI PO WPROWADZENIU KASZEK, KLEIKÓW MIAŁY ZIELONE KUPKI ????????? BO aDA MA I NIE WIEM CZY TO ŹLE, NIE SĄ ŚMIERDZĄCE I JAKOŚ NIE MĘCZY SIE Z ICH ROBIENIEM ALE SA CIEMNO ZIELONE