reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
fasolko moja tez tak ddzisiaj robila i teraz spi po posmarowaniu mascia na dziaselka co fifka polecala chyba dentomix n tak sie to pisze bo niunia spi lekko wiec sie nie rusze sprawdzic teraz a ten gryzak smoczek tez chcialam kupic ale niemialam sianka i uznalam ze kuppie po wyplacie a tu dzis nmer z ząbkami...

u nas to jakoś falami idzie teraz chwila spokoju choć nadal się ślini pcha wszystko do buzi, a dziąsełka ma lekko nabrzmiałe. Nie ma mega ryku i zrzędzenia, spanie też lepiej na chwilę obecną

u mnie tak grymasiła od kilku dni, spała po 15 - 20 minut w ciągu dnia, troche kozłowała,troche się bawiła, ale dzisiaj szoook, wariacji mało nie dostałam i jeszcze ten stan podgorączkowy
a na dobicie mąż ukochany
ciśnienie mam chyba z 500 na 800 aż mi jest niedobrze, na spacer nie wyjdę bo się boje,ze Łucusieńka się obudzi - wariactwo

Ostatnia edycja:
moja od dawna rece i wszystko gryzie i slini wiec nie zwracalam uwagi od 2 dni malo sypia i ja niewyspana i znowu mnie glowa boli a dzis placz nieziemski i nic ja nie uspokajalo az w konczu posmarowalam i spokoj i nawet kaszke zjadla a od 3 dni niechciala zbytnio nic z butelki troszke tylko wypila i koniec i placz... niewiedzialam o co chodzi a to o zabki... jestem przez ten bol glowy nie do zycia,,

fasolko wspolczuje sytulacji z mezem jest straszny,,

reklama
fasolko czyli dopadly nas zabki w tym samym czsie hihi smiesznie ;-) prawie tak samo rodzilysmy i tak samo dzieciaczki nam zabkowac zaczely ;-)

znikam dobranoc glowa mi peka...

Do góry