reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Fasolka to może warto na allegro ją wystawić?
Wiecie co a ja chudne,jem normalnie a waga mi spada nie dużo ale tak kręci się koło kg,spada i podnosi sie i znowu spada,a do przodu nic,nie żebym płakała z tego powodu,ale mam nadzieje,że mała ładnie przybiera:-(

O zapomniałam,że to środa,jeszcze Was pomęcze,macie brzucha...

Załączniki

• DSC_0161-1.jpg
    DSC_0161-1.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
reklama
zwróć uwagę na to lekarzowi gdy spadnie więcej niż 2 kg, bo spadek wagi na tym etapie to raczej problem jest
nie wystawie bo mi się nie chce, ewentualnie dla siostry zostawię, lub dla siebie gdybym się jednak kiedyś zdecydowała zaryzykować

oczywiście jak ja mam robić obiad,to teście przyleźli i pierololololą od rzeczy w kuchni i znów będą mi w gary patrzeć, a ja nie mam żarcia żeby ich poczęstować.
Styka, ze wczoraj obiad odwaliłam smaczniusi na maksa

colesław to taka surówka,swego czasu ją w KFC dawali - niebo w gębie http://atinabc.blox.pl/2010/04/Surowka-Coleslaw.html ja troszkę modyfikuje sos, bo odchudzanie :/ ale suróweczka niebo w gębie,do grilla mięsiwa,nie ma nic lepszego. Najlepsze jest to, że ma taki smak,że nie można stwierdzić,że tam jest kapusta. 3 razy "że" w jednym zdaniu noooo to mi się udało

złoooooooo wstało, to było spańsko, całe 16 minut ja dzisiaj zwariuje, jak nie odpoczne i nie odreaguje to zwariuje na bank.

Ostatnia edycja:
też robię tylko ja daję jeszcze natkę pietruszki lub koperek a sos robię jogurt nat + odrobina majonezu i daję jeszcze odrobinę do tego przyprawy do sałatek :-)

moje dziecko bajki ogląda :sorry2: i dyskutuje albo rechocze do tv

miq słodki brzusio :-) już niedługo się rozpakujecie :-D

ja daję gdzie się da i do czego się da :tak:
narobiłaś smaka będę pewnie robić w sobotę bo jutro bez obiadu jesteśmy a na piątek łososia zaplanowałam z piekarnika. Właśnie kobietki jak robicie łososia?

Necia - poszło, wiesz co :)
Kasia - za godzinkę jadę do Rzeszowa, więc dziś woreczki wyślę :)

A ja dziś dużo załatwiłam w urzędach odnoście mojej przyszłej działki :) będę mieć 13,66 ara :D w przyszłym tyg jadę do notariusza z mamą :) i sfinalizuję wszystko :)

no ewika niestac nas na 2 dziecko sprzedaje bo siano potrzebujemy a jak niunia wyrasta a beda coraz ladniejsze ciuszki jak wyrosnie bo co wieksze to kupowalam sama wiekszosci wiec nie zniszczone sukienusi to prawie wogle nie nosila czasami raz a czasami nigdy ;-) no niestety wieksze ciuszki jeszcze w szafie czekaja nawet na rozek i wiecej mam ;-) ale one nie na sprzedaz narazie ;-)ale ty chcialas powiekszAC RODZINKE I TWOJA SIOSTRA CZY KUZYNKA URODZILA TO MOZE JEJ POKAZ ;-) FOLDER ;-)

http://www.facebook.com/photo.php?v=503683282995036

dagne się wie :) i gratuluję arów teraz nic tylko się brać za ciebie :cool2:

Atan u mnie donosiciel coś dziś nie chodził i jeszcze ciuszki nie przyszły tak więc czekam nadal :-)

zajadam pomidora z mozzarellą i mam nadzieję że więcej już nic dziś nie zjem :dry:

reklama
Do góry