reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Widzę ze tu temat ząbkowania... z tymi ząbkami to często jest tak ze niby zaczynają iść i się zatrzymują... mój tak miał... oj ileż on się namęczył z tymi dziąsłami a na razie zębów dodatkowych nie widać choć czuć je pod dziąsełkami...

Ja polecam maść Dentomix N ale on działa krótko... no i czopki paracetamolu przeciwbólowo jak naprawdę jest źle!

Ja już po baletach :-) Wyszłam o 17 i dopiero wróciłam! Mąż jakoś sobie poradził. Mały śpi a ja czuję się fantastycznie! Boze jak fajnie było tak zapomnieć na chwilę ze jest się mamą... Muszę sobie takie wypady choć raz w miesiącu robić... Wypiłam dwa piwa ale jakoś czuję się normalnie... ostatnio w domu jak wypiłam jedno to miałam takie samoloty ze myślałam ze puszcze pawia... :-D

Teraz życzę wam dobrej nocy bo sama też spadam spać! Dobranoc! :*

to jeszcze ja jak zwykle ostatnia jak już wszystkie śpią ;-)

kasia no to super Misia spała. Tyle godzin bez pobudki??
tak, tak ona nie budzi się w nocy już około miesiąca (no może ze trzy razy się zdarzyło) ale zwykle wstawała rano koło 6

Kasia - nie zdążyłam na pocztę, mąż mnie wkurzył, bo ważniejsze były jego zakupy i krążyłam za nim razem z Kalinką, przepraszam... ale za to ma mi wysłać własnoręcznie woreczki dla ciebie jutro, bo bierze auto.
spokojnie, nie pali się bo dopiero co dostałam od neciuszki i fasolki :tak:

u nas dziś powtórka (niestety) karmienie - 9, 14:30, 19 i 20:40 ale byliśmy w przychodni żeby zważyć Misię i waży 5620 więc ok tyle że ona dopiero od trzech dni tak się dziwnie zachowuje więc raczej jeszcze nie byłoby efektów :dry: pielęgniarka powiedziała że Niunia wygląda bardzo dobrze i zdrowo i według niej to chwilowe ewentualnie zęby bo się mocno ślini :baffled: no a jeśli chcę się uspokoić bardziej to mogę przyjść jutro do dr zapytać co ona myśli

Ja tylko na chwilę!

Chciałam napisać że dzisiaj nasza MADZIA ma urodziny!!!

WSZYSTKIEGO NAJ NASZA KOCHANA NIESTARACZKO!!!

Zobacz załącznik 495253

Sleepy ty jak coś wymyślisz... :-D to musi być super!!

Necia później dodam fotki tych kombinezonów bo mam kołomyje w domu.... i czasu brak na wszytko...

Dzisiaj wieczorem jak dobrze pójdzie to po raz pierwszy sowiatam małego dla tatusia i lece na balety z koleżanką :-D

Dzięki Fifka, to co odstawili mi w pracy to byl kosmos :-)) takiego dnia urodzin to jeszcze nie miałam ;-)
dzięki wszystkim za życzenia :-))

Sleepy powiem Ci, że za każdym razem jak widę Twój avatar to nie mogę powstrzymać się od uśmiechu :D

Kwiatuszek - może to sen właśnie coś zapowiadający??? :) oczywiście coś dobrego ;)

Masakra jak dziś jestem z tyłu. Nawet prania jeszcze nie zrobiłam, a zupa dopiero się gotuje :/ ehh głowa mi pęka, chyba będę mieć @ na dniach...

ależ dzisiaj pustki, byłam rano morfologie zrobić i już myślałam, że do domu się nie do kulam, koszmarności

reklama
hej dziewczynjki
o widzę że ząbki idą
fasolka: współczuje pewniemiałaś koszmarną noc, oby dzisiaj było lepiej a jak coś to pisz dzwon i gadaj ile wlezie na tego twojego złego męża żeby ci sie lepei jzrobiło

neciuszka
: czy jeszcze ta dziewczyna co potrzebowała ciuchy dla chłopca czy chłopców chce ? i w jakim wieku bo ja mam po młodym trochę, ale czekam bo ma jeszcze do domu naznosić

fifka: pozazdrościć wypadu, ja z jednek stony tez bym sie chętnie udała a z 2giej to mi się nie chce , a poza tym to moje koleżanki które pozostały to bezdzietne i jakoś mamy różne tematy , sama nie wiem ale ja juz tylko o dziecku potrafię gadać :tak:chyba to straszne jest :sorry2:

miq: a co tam sie dzieje źle sie czujesz ?

a ja dzisiaj stwierdziłam że musze zrobić przemeblowanie w d. pokoju bo juz nie moge na niego patrzeć mieszkamy tu 3 lata i juz mi sie tu nic nie podoba.
I dostałam dobra wiadomość, ze ceny mieszkań spadły i jak bysmy na tym samym osiedlu zamieniali się na 3 pokoje to musielibysmy dopłacićtylko 18 tysięcy wiec jestem szczęśliwa bo jesze na początku roku była to kwota około 30 tyś :happy2:- tylko teraz musze kogos namówić żeby zrezygnował lub zamienił sie na mniejsze :confused:

Do góry