reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

no dzisiaj kiepsko, spojenie łonowe czy co to jest ledwo daje mi chodzić...
na kameralnych opisałam syt z bratową, jakby miał kto ochotę poczytać

reklama
my już po bioderkach

Lamia Kacperek idzie do 1 klasy więc ma 6 latek a krzysio to malutki niecałe 2 latka ma

dagne dotarło :-) ja dziś nie dospana jestem co godzinę wstawałam dać jej smoka bo mamlała inaczej palce i praktycznie spania nie było

miq włos mi się zjeżył jak przeczytałam

Atan paczuszka dotarła :) ubrakna super :-)

ja musiałam dziś smoczek kupić bo nam zginął :baffled: i zapas mleka zrobić bo jadę za tydzień do mamy a tam nie dość że ciężko kupić to puszka 7 zł droższa

tata odebrany z szpitala masa lekow cwiczen itd
czekajac na wypis odwiedzilam przyjaciółke na porodówce chyba jutro cesarka bo nic sie nie dzieje juz po ternminie jest
moze laski czekam na tego maluszka juz długo to mogłby juz wskoczyc

miq nie dziwię się twojej mamie. A Lilianka bardzo ci dziś dokucza? Bo spojenie łonowe to się obawiam już będzie do końca przeszkadzać.

Kwiatuszku szybko tatę puścili, ale w domku lepiej a dłuuga rehabilitacja go czeka niestety

ja do mamy dzwoniłam boi się jak piernik bo nie uśpią jej to z jej sercem ryzykowne tylko będzie miała w kręgosłup znieczulenie

neciuszka: o to beda za duże bo te urania to myslę że na chłopca 11-12 lat , no nic moze wymyslę komu oddać bo szkoda wyrzucać.
A co ma twoja mama za operacje, bo chyba gdzies przeoczyłam ?

miq: biedolinko ty ale mjuż ie długo, poród i po sprawie :-)
Ja juz zapniałam jak to było pod koniec ciązy .
I wspołczuję sytuacji z bratem i jego zoną, popaprane niektórzy mają życie

kiwatuszek: no w domu to tato będzie w czach dochodził do siebi bo w otoczeniu życzliwych osób regeneracja zawsze szybciej idzie

A dzowniłam moja koleżanka - mieszka w lublinie, szkoda bo bardzo sie lubmi i od 5 lat utrzymujemy tylko kontakt telefoniczny, i jest w 6 tygodniu ciązy, ale sie ciesze, bede przeżywała jak swoją, ma juz synka 2 letniego i starali sie zowu, mówi że udało im sie za poerwszym razem ale jestem podekscytowana :-)

kurde bele, zahadałma sie i spaliłam garnek i wygotowałam makaron , nastawiłam i zapmniałam :-D

Ostatnia edycja:
Lamia moja mama będzie miała zakładane siatki na macicę i pęcherz ponieważ ma taką przepuklinę że zrobiła jej dziurę w macicy, wszystko się obniżyło tak że jej szyjka wypada. No te ubranka dużo za duże będą może znajdziesz kogoś komu się przydadzą :-)

Margolcia wtrąbiła kaszkę waniliową aż jej się uszka trzęsły :-)

kwiatuszku &&&&&&&&&&&& żeby tata szybko doszedł do siebie
neciuszka mama normalnie schudła i zbladła... a Lilcia nawet grzeczna dzisiaj jak na nią, ona zazwyczaj zaczyna broić ok 19 i tak do północy-to jej godziny:tak:
lamiav mówisz poród i po wszystkim... heh

reklama
Do góry