reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

no może u nas na tym zadupiu to jeździ jak mu się podoba. ja jeżdżę do miasta wysyłać mimo że tutaj mam bliżej pocztę bo pół drogi mniej ale te pice kradną co popadnie z paczek

reklama
miq, czekamy na jutro :-)
Kobiety co na zęby - ratunkuuuuuunkuuuu!
Śliny hektolitry, pięści obgryzione do łokci, do tego wszystkie zabawki, ryk i kwik, albo spi,albo beczy temperatura około 37,6 - nic tylko aparat gryzący się tworzy aaaaaaaa

Fasola ja najpierw smarowałam żelem, kupiłam w sklepie taki gryzak dla stworków co nie umieją utrzymać dobrze normalnego BABYONO GRYZAK SILIKONOWY MIĘKKI DZIĄSEŁKO NOWOŚĆ (2529029843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a jak już była tragedia i nic nie działało to dałam lek przeciwbólowy ja posiadam IBUM dla maluchów on działa przeciwgorączkowo i przeciwbólowo

miq ja również czekam :) może coś poczytam jak wrócimy z bioderek.

jutro się wybieramy otworzyli taki outlet z rzeczami od komornika wstawnione są różne rzeczy zajęte w hurtowniach w Warszawie i Łodzi ponoć za grosze między innymi ciuchy dla dzieci, zabawki, dla dorosłych też ciuchy i nie wiem co tam jeszcze.

Ostatnia edycja:
Madzia ma złamanie?????

Fasola - Virbucol jest dobry, homeopatyczny czyli nawet bezpieczniejszy od przeciwbólowych, to taki uspokajający i łagodzący rozdraznienie lek dla bobasów ząbkujących. Mojej pomaga, daję jej czopek jak już na prawdę tracę siły i widzę, ze się męczy... a jak do tego gorączka, to ibum/ ibufen baby. Na dziąsła dentinox.

Kasia - nie zdążyłam na pocztę, mąż mnie wkurzył, bo ważniejsze były jego zakupy i krążyłam za nim razem z Kalinką, przepraszam... ale za to ma mi wysłać własnoręcznie woreczki dla ciebie jutro, bo bierze auto.

Kupiłam Kali klocki drewniane z atestem :) 27 sztuk 16zł, na bokach, mają cyferki, literki i obrazki :)

reklama
dagne kwiatuszka tata ma złamanie, a ten vibucrol to nie jest na receptę? durnota już mi się załącza i miałam pisać na aptekę :cool2: mój geniusz czytaj mąż dziś znów dłużej pracuje i oczywiście mieliśmy mieć fotki z chrzcin ale nie pofatygował się do kolegi na drugą część zakładu i fotek dziś nie będzie :baffled:

Do góry