reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

fasolka ty to się masz... a jak będzie 10 plamek to sie nic nie stanie;-)
sleep nie no ty to wymiatasz normalnie

reklama
No na razie czekam na info od niej bo ona też ma dziecko i jest samotną mamą... no i nie wie czy będzie biała gdzie małą podrzucić na ten czas...

Fasolka
co znowu zrobił?? Oj biedna ty.... Ja zawsze chciałam mieć dzieci ale czasem też mam dość tych uroków macierzyństwa... :-p

Lam czekamy na twoją historię!! :*

Sleepy a na jakiej zasadzie one są 3D???

Mąż małym się zajmuję... ograneliśmy w domu i mam chwile oddechu... lubie jak on ma wolne..

Fifka raczej czego nie zrobił i nie mówię o seksie bo to już mam oblatane, nie dla psa kiełbasa i tyle,ale nawet zwyczajnie przytulić się wczoraj nie mogłam bo coś tam mi odburknął. Później niby obrócił w żart,ale mi juz potrzeba przytulania z nim przeszła :-(

Laski wpadajcie do mnie kiedy chcecie jakoś od 17do 20 mnie nie będzie, a tak to praktycznie zawsze jestem do dyspozycji :-)

Miq jak stara pojedzie i sobie przemyśle,to może jeszcze ci podeśle kurteczkę polarową rozmiar 68 - zajebista -nie śmigana. Bo mi teraz przywiozła, ale mała ją założy ze 2 razy i będzie za mała, więc bez sensu mi jest ją w ogóle zakładać i używać. Niech ktoś ma nówencje,a nie 2 razy ubraną:-)

slyp: no zajebiasta ta tepeta, tez bym chciała, ale chyba na tyłek sobi nalepie bo spirotam miejsca:-), a na scianach to juz nie ma gdzie

nacia, slyp:
robimy najazd na fasole

fasola:szykuj wałówkę bo robimy nalot:-D

fifka: u mnie wieje nuda, ale cos tam skrobne :-)

fifka: no i zapytała mądrze no.. Nie mam pojęcia na jakiej zasadzie!!;P ale nawet ją można oglądać w okularach 3d;)

lam: jak to nudą! od 2 roku życia to ty tam chyba nieźle nagrzeszyłaś:cool2:

fasola: przyjedziemy i się rozprawimy z kolegą.

pomidory z cebulą chyba, a nie wałówkę,na diecie jesteśmy ;-)
zrobię delikatne przekąski na bazie piersi z kurczaka, polędwiczek wołowych, sera gorgonzola i kurek :-) jako danie główne oczywiście delikatne sałatki z szynką parmeńską i takie tam:-)
to kiedy wbijacie?

slyp: no co ty czorcie jede mi tylko aureoli do świętości brakuje :-D

moje dziecię nie chce spać, ciuma smoka zawzięcie i zerka na mnie próbując mnie zaczarować swoimi pieknymi oczętami - a własnie ciekawe jakie oczy jej sie zrobią bo ma ni iwne ni brązowe, ni to szare trudno okresliić albo ja mam problem z kolorami ;-)

no nie fasolka: ja przez ciebie muszę do lodówki wstapić bo mi smaka narobiłaś, kto ci pozwolił takie smakołyki wypisywać cooooooooooo???????????
Idę sie nawpierdzielać bo ocipieje a i tak waga nie chce sie ruszyć wiec po co sobie odmaiwać ja sie pytam po co ????

Fasola kurna kusisz kusisz jak by finanse pozwoliły to już bym jechała do ciebie i sil bo do was mam najbliżej na chwilę obecną :-)

lamia mojej zrobiły się dokładnie takie jak tatuś ma, a swoją drogą życie egzotyczne zaczynasz od 2 roku no no tego to się nie spodziewałam po tobie :-p

Atanku śliczne ciuszki ale czemu takie małe co? Może dasz większe to i ja się skuszę. wystawiasz wszystko? To już nie przewidujesz powiększenia rodzinki o kolejne płaczące, kupkające, nie chcące spać Kochane maleństwo?
fasola ja też chcę przyjechać!!! przyznam się smakolyki mnie skusiły..

reklama
hyhyhy ewika zapraszam :-)
Wszystko do zrobienia,oprócz szynki parmeńskiej, bo w mojej czarnejdupie (tu mieszkam) raczej tego nikt nie sprzedaje.
A swoją drogą to mam ochote na polędwiczki :-D, a u mnie dzisiaj tylko cycek z piekarnika i colesław

moje złooooooo usnęło, pewnie wstanie jak będę miała zjeść obiad w spokoju i szlak trafi spokój
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Do góry