reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

A mi wyskakuje żeby wpisać hasło... :/

Necia - ja już od 3 misięcy wybierałam sie do gina i w końcu zapisałam się na 27 sierpnia... a miałam się pojawić na kontroli po tym jak dostałam 1 @.

Kalinka już śpi, więc mam chwilkę czasu :)

reklama
Sleep ja nie widziałam takowych butelek ale skoro Fifka widziała to pewnie są :-p ja kupiłam ten zestaw startowy więc miałam 2 małe i 2 duże butelki, poza tym dostałam jeszcze jedną małą do laktatora więc mi wystarcza! Smoczki dokupuje na Allegro bo najbardziej się opłacają!

Fasolka ja również polecam butelki TT!! Jestem mega zadowolona! bratowa na początku kupiła Aventa, potem Lovi i szybko zmieniła na TT.

Fasolka Fifka dzieciaczki cudne!! Jak zawsze! więc nic innego nie można napisać :-p

Dagne ja byłam w maju ostatnio ale już musiałam leki mi się kończyły i tabletki. Do tego plamić zaczełam. moja też śpi to troszkę spokoju ;)

Magdalena ja też mam ten zestaw co ty super jest :-)

Dagne hasło to mój nick :-)

Magdalena
no ja na początku używałąm Aventa ale też zmieniłam bo mały miał problem z przestawieniem się z piersi na butelkę... A butelki są na pewno we zmoczkiem +3 pojedynczo do kupienia w Smyku :-)

Fifka, ale ten Twój Fifiaczek fajny :-)
Łucja poszła spać, ale co to był za armagedon. Masakra, w końcu brakło mi cierpliwości i sił do noszenia, wsadziłam gadzine do wyrka i wyszłam z sypialni. Jak narazie jest spokój od 15 minut, ale nawet tam nie zaglądam :-)

Ja do gina muszę iść z tą nadżerką i wreszcie wybrać się po wyniki cytologii. Tabletek nie biorę bo nie mapo co brać, więc jakoś wizyt regularnych ostatnio nie mam.

Ja byłam raz po porodzie ale muszę się teraz przejść na przegląd :-D i ogólnie niech mnie zbada skoro zaczęliśmy myśleć o drugim maluchu!

Fasolka
ja miałam tak ostatnio jak mały chorował... myślałam ze zwariuję... ale na szczęście odzyskałam już synka :-p

fasolka z nadżerką to idź zanim ci się większa zrobi i więcej mrozić trzeba będzie. Ja tabletki biorę bo mi lekarz kazał, a i mam po co ;)

ja dziś jak by to lamia powiedziała myślałam że ocipieję wieczorem zanim poszła spać i teraz mam dylemat iść spać wcześniej i z rana pisać czy mordować się teraz

ja mam durne pytanie bawiłam się spacerniakiem zrobiłam oparcie na siedząco ale teraz za pieruna nie umiem tego do leżącego wziąć. pomoże ktoś? za to już wiem do czego służy na rączce takie ustrojstwo jedno :D kurcze techniki troszkę i się gubi człek

już wiem :) a takie to proste ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Necia kurcze a na jakiej zasadzie dałaś oparcie do pozycji siedzącej?? bo jeśli po prosty podniosłaś na tzw "klik" to z tyłu oparcia pewnie jest jakaś "wajcha" żeby je obniżyć a jeśli jest na paskach to zależy jaki system masz zamontowany :-D

Do góry