reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

hej babeczki
jaaa jutro zaczynamy 9 miesiąc...
ja dzisiaj też miałam kiepską noc, w sumie to nie wiem ile spałam, wstawałam do kibelka, a jak o 4 otworzyłam oczy tak mam do teraz
wiecie co... wczoraj śnił mi się helikopter, mąż mój prywatny wrócił z pracy, po obiedzie wł komputer i ni stąd ni z owąd ogląda helikoptery, nigdy nie interesował się lotnictwem, samolotami a tu takie coś:szok: ja mu o śnie nic nie mówiłam, dziwny zbieg okoliczności co?

reklama
Hej hej!

Lam a no śmiga :-D Dzisiaj postaram się nagrać filmik jak biega :-p Ah... na początku też lubiłam małego karmić :-) A teraz jak wszytko jest podporządkowane pod jego pory jedzenia (bo je 3 posiłki stałe) to tęsknie za czasami kiedy dostawał tylko mleko :tak:

Dagne oj to Kalinka ma strasznie długie włoski! Są takie bardzo malutkie froteczki wczoraj z koleżanką w galerii kupowałyśmy dla jej małej :tak:

Miq hahaha taka autosugestia! :-D ja czasami z kolei jadę w samochodzie i w głowie nucę jakąś piosenkę a nagle mój M zaczyna śpiewać ją na głos :-)
O jej!! Ty już praktycznie na finiszu!!! Za dwa tygodnie już mogłabyś rodzić bo skończony 37 tydzień to już termin! :szok: ależ ten czas zleciał... niedawno chwaliłaś się dwoma kreseczkami! :shocked2:

Magda będzie dobrze :*

Mój mały właśnie zasnął. Ide umyć włosy póki mam jak! :tak:

bryyy

Lamia mój osobisty prywatny mąż wspaniałomyślnie stwierdził że ja co najwyżej ohujeć mogę :cool2: z rana gadanie i chichrnie się do naklejek na ścianie było. cieszę się że je wzięłam ;)

magda Fasola dobrze gada może on się boi a bo co?

Miq ty zaraz rodzić będziesz o mamoooo :)

dagne włoski Kalinka to ma przednie :-) mojej bardzo gęste rosną i chyba po babci jej się falować będą bo takie śmieszne ma właśnie. my też o tej porze dzień zaczynamy :)

Fifka ja się filmiku dopominam chcę zobaczyć jak zięć lotto :laugh2:

coś ja miałam jeszcze magdalenie ale skleroza wiecie wiek już nie ten ;)

mnie ciuszki przyszły dla Margolci uwielbiam kupować u tej dziewczyny wszystko jak nowe i jeszcze zawsze coś dorzuci :-)

Kwiatuszku no proszę! :-D Pochwal się kiecką!

A ja na szybko wrzucam filmik :-p Mały co prawda chodzi jak pijak bo miał za dużo energii i chciał biegać a nie chodzić...

Ostatnia edycja:
fifka: a mi filmik nie chodzi buuu :no:a chce zobaczyć Konradka
edit. juz film poszedł, ale super mały smiga kurde jestem w szoku a to spryciarz :-D
neciuszka: a co upiłaś, ja też dla małej muszę zacząć coś szukać bo mam same letnie ubranka, a nie mam taich wiekszych z rekawkami i nogawkami.
A potrzebujesz pajacyków dla Gosi bo mam parę które są już za krótkie na Adę, tyle że one nie są jakieś mega ekstra ale za to są wygodne i ja w nich ja kładę spać czy do lekarza bo szybko sie ściąga i szybko zapina, bo letnie ciuszki to nie wiem czy ci jeszcze potrzebne ?

kwiatuszku: no ja tez czekam na foto sukienki
miq: no zleciało szybko, i naprawdę zaraz będziemy sie ekscytować twoimi skurczami wow :-)

slyp: obejrzałam sobie fotki twoje i masz zakaz wchodzenia na szczypiory !!!!!!!!!!!!!:-p a Filipek cud, miód i orzeszki

Ostatnia edycja:
lamia potem ci fotki strzelę tego co kupiłam

a tutaj linki do jej rzeczy ubranka dla dziewczynki 0-12 miesięcy | Facebook
ubranka 0-3 LAT dla chłopca | Facebook z rzeczy niby dla chłopca taką bluzę jak swter czy coś kupiłam widzę że usunęła już to co sprzedała
na 62 to mam wszystko bo nosi teraz i musiałam dokupić, za to na 68 brakuje mi pajacyków, bodziaków z długim i półśpioszków

Fifka ale zapiernicza :-) małż tak oglądał na drugim kompie zięcia że aż mu się wyłączył i szlag trafił cośmy napisali przez godzinę :shocked2:

kwiatuszku czeeekam na fotkę :-)

reklama
Necia haha no sorki :-D Ooo faktycznie ma śliczne rzeczy!! Ja czekam na unormowanie się spraw finansowych i muszę dla małego kupić troszkę ciuszków na 80-86 bo prawie nic nie mamy... a 74 zrobiły się w większości na styk...

Oj może jeszcze kiedyś uda mi się go złapać jak wstaje przy kabłąkach od maty.... on normalnie straci kiedyś zęby... i to jeszcze się puszcza bo chce sam iść i leci na głowe :no: Pediatra też ostatnio badała go na stojąco to tak się z niego śmiała ze ledwo od ziemi odrośl a już go ciągnie do latania :-D Ale powiedziała ze skoro widać ze sam się podnosi to niech lata :tak: powiedziała ze lepiej śmigać z nim tak za ręce niż żeby miał chodzić w chodziku.

Boże... nóż się w kieszeni otwiera...
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,14861566,wiadomosc.html?ticaid=1f084&_ticrsn=5

Ostatnia edycja:
Do góry