reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Cześć dagne :-)
Cześć Lamiav
netka ja szczotkę mam, tylko zębów narazie brak;-)
miq ta rurka to jednocześnie uszczelka więc jak to wyjmę to butelka cieknie. U mnie w sumie obojętne jaka butelka byle smoczek był dobry i teraz muszę dokupić butelki do smoczków, których mam spory zapas :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Hej!

Sleepy
ja widzialam w realu i w smyku butelki TT ze smoczkiem +3 więc są na pewno! Nie ma natomiast z +6.... i ja już będe musiała dokupić smoczki oddzielnie bo też brakuje mi butelek... mam tylko dwie...

Dagne witaj witaj! :* widzę ze teraz wszystkie dzieciaki mają złe dni....

Kwiatuszku może jednak nie przyjdzie! Póki jej nie ma jest nadzieja :*

Lam mój po 4-5 dniach już zjadał cały słoiczek! :tak: Też wcinał wszytko ze smakiem jak leciało a teraz już zaczyna mi powoli wydziwiać... :dry: Wyrobił sobie swój smak i niektóre rzeczy mu po prostu nie smakują...

Fasolka
śliczna ta twoja Łucja! Normalnie taka do schrupania! :*

Buziaki dla wszystkich dla których nie odpisałam! :*

Wróciłam właśnie ze spaceru z koleżanką i jej małą Nogi to mi w d... wchodzą... :no: Dodatkowo głowa mnie tak rozbolała ze zaraz umre ale to przez ciśnienie bo zbiera się na deszcz...

Necia ależ to dwuznacznie zabrzmiało :-D Ja też muszę się do ginekologa wybrać... moze w następnym miesiącu pójdę!

Są zdjęcia Konrada w mojej galerii w suwaczku :-)

reklama
położyłam małą spać chwila dla mnie teraz :-)

Fifka dwóznacznie powiadasz. Pan doktor widział małą stwierdził że cudna. została z małżem w poczekalni a ja na badanie :-) będzie spokój na chwilę :-)

aaa fotki widziałam cudny jest :) taki śmieszek maly

Do góry