reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
dobry wieczór ja tylko tak na sekundkę :-)

sleep aleś Ty chuda :o Ty dziecko urodzilas :o masakra.. :D chyba pora się na szczypiorkach bardziej postarać hahaha
u mnie nic nowego.. praca dom praca dom ;-) o M2 proszę nie pytać, bo sama nie wiem.. :-) następny ciężki okaz się trafił :p

nie umrzesz.. po środzie i tym.. ze całuje tak jak wygląda nic się nie zmieniło :D myślałam,że nabierze teraz znajomość rozpędu.. a tu .. nic :-) nie wiem czy rozkminia sytuacje czy co :-)

Dzień dobry Kawkowo :)

Kala wojuje już od wpół do 7, jak co dzień. Zabawy samej się Jej nudziły, więc będę musiała coś Jej wymyślić na następne 1,5godz a potem drzemka :)
Przemieszcza się już nieźle, tzn. coś a'la raczkowanie, bardziej pełzanie, bo nóżki trzyma razem i smiesznie to wygląda hyhy :D ale jak się złapie mnie, albo np oprze o coś, to prostuje nogi i staje, co w łóżeczku nie bardzo wychodzi, bo nie skumała, że może się go złapać ;p

włosy wchodzą Jej do oczu, a spinki ściąga :) poluje na gumeczki a'la recepturki, ale takie co nie ciągną i już wiem gdzie je dostanę, ale na przejażdżkę tam muszę poczekać do 1, bo na bank nie wydam pieniędzy tylko na nie, jak wejdę do sklepu dziecięcego ;p

reklama
hej hej

dagne:
i ja juz na nogach bo Ada dzisiaj od 6 pogaduchy uprawia, ale nawet nie ma chęci mnie w nie wciągnąć wiec ogę tylko ja obserwować:-)
A to twoja mała musi mieć trochę włosków skoro juz spineczki i gumeczki w ruch idą:tak: moja mała łysolinka coś tam ma zasiane ale marnie

fifka: cieszę sie ze powrócił twój wesoły Konradek, ale czy ja dobrze przeczytałam że on już chodzi ???
Oj fajny twój urwisek mały taki szczęśliwy

neciuszka: i jak tam z twoim ocipieniem wyszło wczoraj :-D

fasolka: ja tez mam butle TT, juz 2gą wielką kupiłam bo z inych to jak Ad apiła to kaszlała jakieś dziury za duże miały te smoki .
No no jak Lu laseczka ,zgrabniutka dziewczynka :tak:

magd.a: no i ja czekam z zapartym tchem na rozwój sytuacji
magdalena: a co tam u mojej zonki słychać ???
Ja mam wizyte u gina 26 września na cytologię i w ogóle .
Idę robić śniadanie bom głodna i zaraz Adzie daję 2gi dzien marcheweczkę :-)uwielbiam ją karmić

Ostatnia edycja:
Do góry